Na sta ste poslednje pomislili?

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Opet mislim na drva...kako je moguce sto vise ih slazem sve vise ih se stvara na "neslozenoj" kamari:???:

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Što ne dolaze više ova đeca na rođendansku žurku? Evo pripremila sam se da im budem konobarica i DJ, jer sam juče nasnimila neke dječije pjesme tipa " Leptiriću šareniću ". Al ću da se smorim.:)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Što ne dolaze više ova đeca na rođendansku žurku? Evo pripremila sam se da im budem konobarica i DJ, jer sam juče nasnimila neke dječije pjesme tipa " Leptiriću šareniću ". Al ću da se smorim.:)

Pomislio sam, zašto besherat ne može da primi poruku koju joj šaljem? Mora da joj je prepuno sanduče.

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
Kakvih sve glupana ima na ovome belom svetu,jadna zemlja sta sve drzi na sebi...........

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Pomislila sam kako da nadjem odgovor na pitanje gde je nestala tema koju je otvorio moj drug-brate-sestro Zonketa a koja ima radni naziv "Moj dnevnik Ane Frank/enstajn " ..sorry
Trazim pomoc prijatelja !!!Plizzz !!! :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
blue011 potraži preko naprednog pretraživača (stavi neku ključnu reč kao na pr. Ana Frank, nešto mora izaći...)

Razmišljam kako nisam stigla da ručam kako treba i sad sam gladna. A nikada ne večeravam i sad razgledam slike sa hranom, šta ću...

Natrag