Na sta ste poslednje pomislili?

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Pomislih kako bi za neke članove možda trebalo otvoriti personalizovane teme "Šta sam posljednje pomislio", možda i podforum "Posljednje iz glave članova SF-a" pa da ostali mogu lijepo cijeli dan čitati šta njih par koji stalno nešto dumaju, trenutno razmišljaju.

S duznim postovanjem prema Vasim godinama gospodine eguus,moram da kazem da upravo pomislih kako sam prepoznala ironicno cinicnu notu u Vasim recima .Ovo su slobodne diskusije,u zemlji gde sloboda govora dozvoljenja pa cak to podrazumevalo i ponavljanje necijeg pismenog izlaganja u kontinuitetu.
Kome se to ne dopada ,ima potpuno pravo i slobodu klika misem na sledecu temu.

Eto, ja bas upravo pomislih koliko je nezadovoljnih osoba koji na forume ostavljaju dah negativne energije.Mislim da bi im trebalo otvoriti personalizovane teme "Danas cu vam svima pokvariti dan jer je i meni takav ". :D

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Siri se kao zaraza... svinjski grip mu nije ravan...
ripley.gif

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
S duznim postovanjem prema Vasim godinama gospodine eguus,moram da kazem da upravo pomislih kako sam prepoznala ironicno cinicnu notu u Vasim recima .Ovo su slobodne diskusije,u zemlji gde sloboda govora dozvoljenja pa cak to podrazumevalo i ponavljanje necijeg pismenog izlaganja u kontinuitetu.
Kome se to ne dopada ,ima potpuno pravo i slobodu klika misem na sledecu temu.

Eto, ja bas upravo pomislih koliko je nezadovoljnih osoba koji na forume ostavljaju dah negativne energije.Mislim da bi im trebalo otvoriti personalizovane teme "Danas cu vam svima pokvariti dan jer je i meni takav ". :D

Za ironiju i cinizam si potpuno u pravu, nisam ni pokušao da je prikrijem. U pravu si što se tiče i proklamovane slobode govora u ovoj zemlji kao i po pitanju izbora da se ode na neku drugu temu. Međutim nisi u pravu kada se lično obraćaš u temi koja je namijenjena iznošenju svojih trenutnih misli a ne diskusiji o tome šta je ko pomislio. Bez obzira na lokaciju u Slobodnim diskusijama ona konceptualno nije namjenjena razmjeni mišljenja. Takvom reakcijom i savjetom upravo pobijaš suštinu onoga što si sama navela o slobodi govora i pokušavaš se staviti u ulogu cenzora ili savjetnika u ovoj "zemlji mnogobrojnih proklamovanih sloboda", a samo stoga što ti se ne sviđa nečije mišljenja. Jer složićeš se sa mnom i ja sam iskoristio tu slobodu i u svom prethodnom postu iznio svoju trenutnu misao, sviđala se ona nekom ili ne.

Upravo zbog toga što tema nije namijenjena diskusiji ja i neću komentarisati tvoj predlog o otvaranju teme "Danas cu vam svima pokvariti dan jer je i meni takav " jer bi to bilo spamovanje nego ću iznjeti svoju trenutnu misao:

Pomislih kako je jedinu pametnu misao u ovoj temi dala Sendi na 21. strani rekavši:

"Kada besmisao počinje da dobija smisao... "

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Eguus srce moje pa tebi je dosadno ...da li si raspoloziv za jednu partiju domina na Kalisu ?:roll:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
:lol:

Hocu, vazi ,ne brini .A za to vreme ti obrati paznju na ove sto stalno "dumaju isto dok trenutno nesto razmisljaju ":yea:

Natrag