Na sta ste poslednje pomislili?

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
I opet sam pobedio.... la, la, la...
sing.gif

Učlanjen(a)
10.10.2010
Poruka
204
Ja Piggy "vidjeh" 2-3 puta. Ne poznam ju, ali sam skonto ako joj se već guraš na put, budi spreman na svašta. Pa ako ne umiješ odgovoriti riječima, onda ostani sa strane. A ne se "praviti macho", pa nuditi svog tehničara, kobaju, skidati sa ku*ca i slično.

Inače se u mom kraju za ljude koji se hvale "svojim tehničarom" kaže: Opet jedan sa malim ku*com.

Bez uvreda u postovima,molim.

prvo kad nesto ne znas nemoj ni da pricas. piggy mi je dobra drugarica, sa kojom se dopisujem skoro svakog dana. imamo svoje sale, da njoj to ne odgovara sigurno se ne bih ni salio. lepo je sto glumis mudonju i zastitnika zena, ali sledeci put nemoj da srljas.

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
prvo kad nesto ne znas nemoj ni da pricas. piggy mi je dobra drugarica, sa kojom se dopisujem skoro svakog dana. imamo svoje sale, da njoj to ne odgovara sigurno se ne bih ni salio. lepo je sto glumis mudonju i zastitnika zena, ali sledeci put nemoj da srljas.

Nije mi ovo trebalo, imaš pravo, nisam znao što ti znaš i srljao sam. Međutim znam dvije stvari koje ću podijeliti s tobom.

1. Ako je Piggy tvoja dobra drugarica kao što kažeš, onda se tako razgovara s njom na PP, a ne pred svim forumašima i gostima koji to ne znaju (meni je tvoje obraćanje djelovalo uvredljivo)
2. I dalje mislim da si joj nedorasao na riječima, pa se koprcaš "seks" klišeima

I treće, kad nešto ne znaš, nemoj ni da pričaš. Ja ne glumim mudonju i zaštitnika žena.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Pitam se, ko je Vladu naljutio?
Pusti Vlado, dan je divan. Uhvati dan!:acute:

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
5.515
Primetio sam da na forumu postoje nekoliko
veoma superiornih ljudi u odnosu na nas obicne
forumase.Oni su toliko dobri u svom radu,da im
svi samo klikcu na zahvalnice.Toliko su bolji od nas
da imaju najmanje dvostruko,pa do petostruko
vise zahvalnica nego sto ih sami daju drugima.
Da li su oni stvarno toliko dobri,ili je nesto drugo
po sredi.Razmisljam vec danima i ne kapiram ...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ko je to superioran sa vise zahvalnica,da krenem u kradju... :D

Natrag