Na sta ste poslednje pomislili?

Član
Učlanjen(a)
20.12.2010
Poruka
892
E, pa da si kad je bilo vrijeme lijepo išla na kurseve swahilija, urdua i sinhaleskog u Vodnikovu il Varšavsku... sad ne bi imala tih problema. Pa da.

Ma pusti, ja se nadala da će esperanto osvojiti svijet... sorry

Pomislila sam kako je vrijeme za nalaženje novog mjesta za praksu. Ovo više nema smisla.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ma pusti, ja se nadala da će esperanto osvojiti svijet... sorry

Ma jok bre, prevarili te ovi globalistički mangupi, neće to nikad bit. Utopistička ideja nekog Zamenhofa, odma bilo osuđeno na propast. Sad guraju klingonski, kao esperanto im isfuran... ni od toga neće ništa bit.

Tema:

Ja ništa ne mislim
.:roll:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Na bandu lopova, klimoglavaca, puzavaca, kvaziintelektualnih šljamova, guzoljuba, koje jedino možemo da oteramo dinamitom. (Zlo činiti - od zla se braneći, tu zločinstva nema nikakvoga - Njegoš)
Pomislih na narkotizivano stado, koje i dalje dozvoljava da ga špricaju lažima i manipulacijama, nikako da se skinu sa igle i da im se probudi uspavani mozak.
I dalje smo na EUropskom putu. I dalje bauljamo u tunelu mraku, umorni od traženja svetla, uskoromo ćemo kolabirati.
A onom Dorćolcu fali jedno psihijatrijsko posmatranje, mada i bez toga, u poslednje vreme deluje kao čovek sa pozamašnim kliničkim dosijeom.

Ovo je pitanje zivota i smrti,
i ove reke krvi pustili ste prvi.
Odgovor je teror ne bi li me culi,
preziveti necu, ali bice vasih zrtvi.
Sve ste nam uzeli i cast i dostojanstvo,
pa sta nije jasno kada sutra neko s' maskom,
do zuba u oruzju, neki ocajnik u gradskom,
da cuje se glasno, digne sve u vazduh.
Gazite po nama, gazite i mrtve,
ne gledate nazad, samo pare da se vrte.
Dok ugledni gradjani seku kila gudre,
radnici u sudnici seku sebi prste.
Nekad je znacilo kad neko ima skolu,
sad hiljade takvih visi na birou,
gledaju u solju kad ce sljaku da zabodu,
dok vi gledate u ponude da zabodete bolju.
Rasprodajete drzavu, sibicarite lovu,
pustate stoku da jedni druge kolju,
ne prljate ruke, to nije za gospodu,
ubijate Srbiju bez otiska na pistolju.
Dok vi okrecete glavu od muke i bede,
drzite medije koji mogu sve da srede,
narod strajkuje gladju, jer nema sta da jede,
pre ce umreti glasno, nego tiho da izblede.
Od metroa u Tokiju, do voza u Bombaju,
po svaku cenu da za nasu borbu znaju,
zivot je jeftin kada izbor ti ne daju,
zato naplaticemo kozu da poruke traju!
Pozdravljam sve moje prijatelje i forumaše. Da se pohvalim, postaću za neki mesec tata. :)

Poslednja izmena od urednika:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Pozdravljam sve moje prijatelje i forumaše. Da se pohvalim, postaću za neki mesec tata. :)

Čekaj sad... prvo ovo najvažnije. Znači bio sam u pravu prije par mjeseci kad sam te prozvo za ženidbu. Mada si se batrgo, mlatio i nogama i rukama a ponajviše jezikom kako nije istina.

Lijepo, to je radosna vijest... mislim da si i ti jednom ubo "trojku". Dosta je bilo promašaja. Znači mlada je zbabna, kuljava, trudna, u drugom stanju, ili kako se to već kaže. Ne bi se ja čudio ni da se oblizni s obzirom na to ko je bio "centarfor". Čestitam.

Što se ostalog iz tvog posta tiče, pored opravdane ogorčenosti osjeća se i povelika doza naivnosti. Po svim parametrima zemlja je u takvom "čabru" da joj ni najpatriotskije snage ne bi mogle pomoći. Smiri ogorčenost jer ovo je najbolje što se moglo desiti. Poslušaj starog, iskusnog vuka šta ti govori. Za godinu-dvije, sve će se to urušiti samo od sebe. Nažalost bojim se da će biti gore nego 5. oktobra, sa više represije, nereda i nasilja ali će bar poslije katastrofe karte biti nanovo podijeljene, podvučena linija i znaće se nedvosmisleno ko je upropastio zemlju.

Ustvari, mislim da si trebo glasat za Dveri... a ti ko mutav navalio na URS.
:roll:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Prozvo si me da sam taze oženjen, što nije bila istina, slave mi. Zaprosio sam mladu 2. februara, od tada živi u mojoj kući, u junu je venčanje u crkvi, biće male proslave, a u septembru cepanje košulje. :D

Bio sam ja naivan klinac 5. oktobra. :grin: Na kormilu države su došli oni koji namerno žele da izazovu katastrofalan sudar, i našu grudu pretvore u olupinu. Crveno svetlo je odavno upaljeno, i znam ja da sve ovo vodi ka socijalnoj eksploziji. Iako znam da je narod naivan, tinjala je u meni nada da će ''ucmekati'' ovaj režim na izborima. Dali su mu veliki broj glasova, plus su dokazani lopovi sami sebi dodavali glasove. Jedni isti glumci se smenjuju 20 godina na pozornici. Istekao im je rok trajanja, ubuđali su se i bazde od svoje pokvarenosti. Potrebna je jedna revolucija i gvozdena metla da pomete đubre sa politčke scene. Nije Srbija što se pameti tiče pustoš, ima pametnih ljudi koji su spremni da se žrtvuju za državu i pronađu joj put spasenja.

Grešiš, za URS je glasao onaj što se ponaša poput nezelog derišta, Tito Pulo.
mrgreen.gif
Najbolja preporuka da se ovde zaposliš je članska karta partije. Učlanio se kod Mlađe, glasao za njega, i nada se da će da uzjaše fotelju u upravnom odboru neke kompanije.
mrgreen.gif

Prilozi

• icon_mrgreen.gif
    icon_mrgreen.gif
    349 bajta · Pregleda: 29
Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Prozvo si me da sam taze oženjen, što nije bila istina, slave mi. Zaprosio sam mladu 2. februara, od tada živi u mojoj kući, u junu je venčanje u crkvi, biće male proslave, a u septembru cepanje košulje. :D

Ma vjerujem ti, ti si poseban momak, rijetko pošten i častan... ovo bez zezanja.

Jebeš politiku, srediće se to samo od sebe, ko čir kad sazrije i pukne, ne zamaraj se tim.

A što se Tita tiče mislim da nisi u pravu, on se već dva mjeseca nalazi na Juhoru s Garom i love šumadijskog pandu.

Član
Učlanjen(a)
20.12.2010
Poruka
892
Na to kako ne podnosim one koji su uvjereni da će i mene uklopiti u svoju shemu 'Sve će biti po mom, prije ili kasnije'!!! :aikido:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.015
Pomislila sam na to da nam se forum u poslednje vreme potpuno uspavao...

425287_356839580993020_150696284940685_1393672_440162544_n.jpg

Član
Učlanjen(a)
20.12.2010
Poruka
892
Na to koliko želim pobjeći i izbjeći slušanje OVE sretne priče...

Natrag