Na sta najvise trosite novac?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
u zadnjih nekoliko dana sam poceo da trosim ogromne svote novca na stvari koje mislim da mi vise nikada u zivotu nece trebati. zasto? pojma nemam, imam neku viziju u glavi da mi je bas to potrebno. ako iko ima ideju ili neki savet da mi da, znate gde da me nadjete.

ovo je ozbiljno, ne zezam se :???::dntknw:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Moguce je video sam na youtube-u

jeste, moguce je, ako ti ga vade ilegalno u Velikoj Britaniji. tamo to rade na svakom cosku. neko dobije tvoj bubreg, ti dobijes kes da osiguras svoj boravak i gotovo. sve sredjeno. a posle jedno dva-tri dana shvatis da ti rana nije dobro ociscena, da imas unutrasnje krvarenje i dok se proboravis sta te je snaslo vec te iznose sa nogama napred.

savet: zaj**i te klipove na tube

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
jeste, moguce je, ako ti ga vade ilegalno u Velikoj Britaniji. tamo to rade na svakom cosku. neko dobije tvoj bubreg, ti dobijes kes da osiguras svoj boravak i gotovo. sve sredjeno. a posle jedno dva-tri dana shvatis da ti rana nije dobro ociscena, da imas unutrasnje krvarenje i dok se proboravis sta te je snaslo vec te iznose sa nogama napred.

savet: zaj**i te klipove na tube

Čovek ti lepo kaže........tamo nemaš šta da tražiš........mož samo da dobješ tubu tamo gde se ne nadaš........yes3

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
ja najvise trosim na garderobu,kozmetiku i cigare(toga se stidim...)ali sta cu majko kad volim:dntknw:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
zadnjih par dana najvise trosim na pivo .... na enormne kolicine tocenog crnog piva ....

Član
Učlanjen(a)
19.06.2010
Poruka
195
Na ženu...stalno kuka kako nema šta da obuče:fool:
mene sam skroz zapostavio :(

Natrag