Na Lidu izvučen ženski leš

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Na Lidu izvučen ženski leš









Izvor:
B92.net









Beograd -- Sinoć oko 19:45 kod pontona na plaži Lido iz Dunava izvučen leš žene stare oko 60 godina, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.


72456162850001a360bf22113659933_368x241.jpg



Ekipe Hitne pomoći noćas su intervenisale u četiri saobraćajne nesreće, u kojima je povređena i tromešcna beba.Tokom noći povređena su i prevezena u Urgentni cenar trojica motociklista - od kojih su dvojica imala po 16 godina. Nesreće u kojima su povređeni dogodile su se na Zrenjanisnkom putu, ispod Brankovog mosta i u Surčinu u Lovačkoj ulici.

Prema Macurinim rečima, tokom večeri u Urgentni centar je sa povredom noge prevezena putnica iz autobusa 89 kome je u Radničkoj ulici probijen pod.

Macura je navela da je žena bila jedna od dva putnika u autobusu, i da je sedela blizu mesta na kome je, kako se pretpostavlja, polopac sa
šahta, olabavljen zbog pokušaja krađe, probio pod.

Oko 21 sat na Zrenjaninskom putu kod pošte, u sudaru dva vozila povređene su tri osobe i beba, koje su prevezene u Urgentni centar.

Tromesečni dečak zadobio je oguljotinu temena bez drugih vidljivih poveda. Majka deteta (25) je bez spolja vidljivih povreda bila dezorjentisana, dok je dečakov otac (33) zadobio tupu povredu glave.

Druga lekarska ekipa je, oko 21:30 krenula po vozača iz drugog atuomobila koga je zbog kontuzije grudnog koša i glave, odvezla u Urgentni.

Ekipe su noćas intervenisale 95 puta - 27 na javnom mestu, a Hitnoj pomoći javljali su se srčani bolesnici, osobe sa hirpertenzijom, asmatičari i psihijatrijski bolesnici.

U toku jučerašnjeg dana, navela je Macura, bilo je osam saobraćajnih nezgoda, povećan broj intervencija na javnom mestu od čega su na Adi i kupalištu bile četiri.
 
Natrag
Top