Na koji deo tela padate kada vidite devojku-dečka?

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Takodje, mislim da je ipak najvaznije sta ta osoba ima da kaze od toga kako izgleda.

Član
Učlanjen(a)
24.06.2009
Poruka
4
Kod muskarca i zene mora da se poklopi mnogo toga nema nekog preteranog pravila!Zene misle da je bitno sta muskarac govori a i to moze biti varka, samo otkriju malo kasnije. Muskarac isto toliko gleda kakva je zena kao osoba, dal je uredna al ne samo u fizickom smislu,mislim povrsna,a to otkrivaju sitnice. Generalno moraju da se sklope kockice kako zene kazu zvezde....malo srece,malo sarma, malo medjusobnog postovanja i to je to! a sve to ide lakse kad se jedno drugom svidjaju:)

Član
Učlanjen(a)
31.05.2010
Poruka
151
Unutrasnja lepota :)
Ako je decko lep kao lutka,a glup,nevaspitan,antipatican,ne vredi mu ta lepota nimalo!!

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Eto vidis,imala si srece,ja sam toliko lep,a plus pametan,dobar...Nije ni cudo sto sam trazen :p

Samo-Reklami....nikad kraja.......Da je stvarno tako .....nebi lmo vremena za ovaj forum.......

A sto se tice unutrasnje lepote.....spusti kapke ....pa pogledaj unutra......ako jasno vidis njegov lik......onda je sve.....OK...

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
Lice...ali ne mogu da objasnim šta...mora da ima ono,nešto...

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Pre nekih godine- dve dana snimim curu na faksu, prelepo lice, savrsena guza, grudi vece od mojih (malo sam se ugojio... Hehehe) Jednom recju, san snova... Sve dok nije progovorila... Trebao mi je sifranik kako bih je ista razumeo... A i nije rekla nista pametno... Razmislim malo i shvatim- skup privezak za kljuceve... Cao!

Natrag