Na Dvor ulaze Boki 13 i Miloš Bojanić, izašli Dejan Cukić i Izvorinka

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Na Dvor ulaze Boki 13 i Miloš Bojanić, izašli Dejan Cukić i Izvorinka

„Farma“ se ponavlja. Jedan od najvećih sukoba u kojima su prštale najgore psovke, svađe i čak „seksualna uznemiravanja“ bio je između Đusa i Firčija sa jedne strane i Miloša Bojanića sa druge. I ovaj put će izgleda da biti toga.

17113_7_hs.jpg

Boki 13


Dva nova učesnika „Dvora“ su bivši pobednik rijalitija „Farma“ Miloš Bojanić i bivši učesnik „Velikog brata“ i „Farme“.



- Ulazim u Dvor zbog publike koja me je podržala da učestvujem i u ovom šou. Mislim da će biti mnogo žešće od kada mi uđemo – rekao je Miloš.

Ipak, pre nego što nova dva ukućana uđu u „Dvor“, ovaj rijaliti napustiće Dejan Cukić i Izvorinka Milošević. Njih dvoje su imali manje glasova od svojih protivnika Ćema i Mike. Odnos glasova publike bio je 62,26 odsto 37,74 odsto u korist Ćema, dok je ko žena bio 42,05 odsto prema 57, 95 odsto u korist Mike.

Zanimljivo je da je Dejan Cukić imao čak 66 zlatnika koje je ostavio Lepi Lukić.
Inače, večera se opet biraju kralj i kraljica, a sa prestola sišli su Đus i Nina.

Ovaj put „Krunski savet“ je odlučio da ne bude klasičnog izbora kralja i kraljice, već su nakon jučerašnjeg glasanja kada su Maji dali najviše negativnih glasova izabrali nju za kraljicu.

Ona je dobila pravo da izabere svog suvladara, a na to mesto je izabrala „muškarca koji ima najveću muškost među nogama i koji ima najvernije glasače“ – Miloša Bojanića.


Njegov pozdravni govor novog kralja je izazvao veliko negodovanje kod ostalih učesnika, pogotovo to što je tražio da im se od sada obraćaju sa „Vaše visočanstvo“.

MC Stojan je izabran za nadzornika pošto je dobio najviše kao ulizica među muškarcima, dok je kod žena to bila Izvorinka, a pošto je ona ispala njeno mesto je zauzela Lana.


Pored svih stvari koje su se dogodile na „Dvoru“ i porez je skočio na 90 odsto, tako će od 100 zlatnika koje su dobili 90 odmah dali kraljevima.


Blic


 

GKZ

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
11.044
au ovog bokija bi istuko da sam na tom dvoru tamo, da bi me onda u zatvor poslali, al ubio bi boga u njemu
 
Natrag
Top