muško i žensko varanje

Član
Učlanjen(a)
26.08.2010
Poruka
5
Pozdrav svima. Želim započeti novu temu jer baš me zanimaju vaša mišljenja, posebno muška:). Poznajem neke ljude koji su uvjereni da muškarci moraju varati, i da će bar jednom u životu prevariti svoju partnericu. Jer muškarci su kao jednostavno takvi, možda i ne bi sami ali ako im se privlačna ženska nabacuje onda sigurno. Ja ipak vjerujem da je sve stvar karaktera, nekako ne vjerujem da su muškarci toliko vođeni nagonima. Ipak smatram da ne postoji tolika razlika između muškaraca i žena. Što vi mislite?
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.997
O ovoj temi, već smo pričali mnogo puta, tako da je možda bilo bolje da ste prvo malo pogledali već postojeće teme.
 
Član
Učlanjen(a)
26.08.2010
Poruka
5
Pa dobro, ja sam nova na forumu a vjerujem da ima još novih pristupnika koje zanima ova tema. One koje ne zanima ili su već čitali ne moraju se ni javljati i nema problema. I ako se nitko ne javi opet nema problema. Samo bez brige...

Pozdrav
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.997
Nije u pitanju briga, ništa lično i ništa ružno. U pitanju je dupliranje tema, zabranjeno pravilnikom foruma. Baš zato što ste novi, istražujte malo, gledajte šta već postoji, a nemojte odmah pošto-poto otvarati nove teme, a makar bile i duple. Bila je to samo dobronamerna sugestija i to važi za sve, ne samo za Vas.
 
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Jer muškarci su kao jednostavno takvi, možda i ne bi sami ali ako im se privlačna ženska nabacuje onda sigurno

Ne bih da kršim pravila protokola, posebno iz razloga što je tema duplirana ali .... Morao sam, privukao me je ovaj citat.

Imam samo jedno jedino pitanje:

Da li ovo kažeš iz ličnog iskustva? Da pojasnim, da li ti se već desilo (neko ti je to uradio iza leđa ili si ti nekome uradila iza leđa) ili to kažeš samo zato što mali milion ženskih tabloida piše o muškarcima na taj način?
 
Član
Učlanjen(a)
26.08.2010
Poruka
5
Ma ne, nije to uopće moj citat već imam neke prijatelje koji tako razmišljaju. Ja baš suprotno uopće ne razmišljam tako pa me zanima jesam li ja to možda naivna ili što. Što se mene tiče nisam imala takvih iskustava srećom. Ja nisam takva osoba da bi nekog prevarila pa onda uvjek razmišljam o tome sa osobnog stajališta a možda griješim. Pozdrav
 
Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Žene su u puno povoljnijem položaju za prevaru od muškaraca. Žena koja odluči da prevari to može uraditi u roku od pola sata. (naučno dokazano). Muškarcu za taj rezultat trebaju ili pare, ili puno sreće. U prosjeku traje puno dulje. Dok nešto ne "ufati".


To potvrđuje teoriju da su muškarci skloniji prevari.
 
Natrag
Top