Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Muškarci, žene ovo ne podnose u predigri

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
Moderator
#1
Muškarci, žene ovo ne podnose u predigri

Ženama je predigra posebno važna, jer ako taj deo krene naopako, ne mogu da se opuste i verovatno neće naročito uživati u seksu. Iako je u seksu svaka osoba različita, skoro da nema žene kojoj ne smeta barem jedan od sledećih muških promašaja.

10004810185ab8fab2ca438748140416_w640438a6d91dc67e10b.jpg


1. Grubost

Muškarci se obično brže uzbude od žena, a u tom stanju većinom vole malo grublje dodire. Neke žene vole sitne grubosti, a neke ne, ali u glavama i jednih i drugih predigra služi tome da bi se dobro zagrejale, za šta im je potrebno nešto vremena.

Jedna od češćih muških grešaka jeste to da muškarci sude po sebi, pa žene dodiruju onako kako bi voleli da one dodiruju njih. Predigru, naročito ako par još ne poznaje dobro međusobne želje i navike, treba "voziti" polagano i nežno. Većina žena voli da ih na početku nežno dodirujete, a sve vole da steknu utisak da je njihovo zadovoljstvo bitno.

2. Ponavljanje

Mnogi muškarci, uključujući one koji za sebe misle kako su majstori u krevetu, nemaju pojma o još jednoj ženskoj "tajni". Kada muškarac jednom sam zaključi (ili kad mu partnerka kaže) da nešto voli, on to najčešće radi predugo i ponavlja u svakoj sledećoj predigri. Devojkama to uglavnom nakon nekog vremena prestaje da bude zanimljivo, a posebno im to smeta kod oralnog seksa.

Često ponavljanje istih pokreta ženama deluje previše mehanički, jer im je raznovrsnost mnogo važnija nego muškarcima.

3. Rutina

Parovi koji se dobro poznaju obično su se oslobodili sramežljivosti. Međutim, njih čekaju druge zamke – dosada i rutina, a znatno se češće događa da ženama seks postane dosadan.

Budući da muška fiziologija funkcioniše na način da im je za samozadovoljavanje dovoljno samo da malo "porade" i pošto orgazme doživljavaju i nakon višegodišnjeg ponavljanja misionarske poze, teško im je da razumeju ženinu potrebu za raznovrsnošću. One su i kod samozadovoljavanja znatno maštovitije, pa je normalno da od muškarca u seksu očekuju raznovrsnost i česte promene.

4. Grubi oralni seks

Ima žena koje uživaju u seksu i ne pate od problema s doživljavanjem orgazma, otvorene su i spremne za eksperimentisanje, ali će vas iznenaditi odbijanjem oralnog seksa.

Mnogo je mogućih razloga, a najčešći je taj da ga većina muškaraca loše radi. Jedna od osnovnih stvari koju bi svaki muškarac trebalo da zna je: malo je reći da se ženama ne sviđaju suva usta i jezik kao i prejak pritisak. Takve greške proizvode potpuno suprotan efekt – devojke to boli i u sekundi im može potpuno ohladiti želju za seksom.

Žena može uživati u grickanju nekih delova tela, ali osetljivi delovi jednostavno su – osetljivi i preterano jak pritisak boli, kao i svaki kontakt zubima. I bradavice su kod većine žena zona koja ne trpi ugrize. To nas vodi do poslednje velike muške greške, a to je...

5. Uvrtanje bradavica

Ankete među muškarcima pokazuju začuđujuće rezultate: čak i oni najiskusniji misle da uvrtanje bradavica uzbuđuje žene, dok žene muškarce koji to rade svrstavaju među seksualne neznalice.

Kao i uvek ima izuzetaka, ali pravilo kog bi muškarci trebalo da se drže jeste - ako devojka to izričito ne zahteva, ne pokušavajte da budete grubi s njenim bradavicama.

(B92/Superžena)
 
Bazlik

Bazlik

#2
Draga Crvendac potpuno ste u pravu, narocito ovo pod brojem cetri. Mnogi muzevi kojima su zene zaposlene kao sekretarice itekako imaju goruci problem.Ni ne sanjaju jadni muzevi sta se tamo na poslu kod zene zbiva. Ti takozvani direktori imaju takozvana medjunozna runa, znaci masivne medjunozno dlakave doline sa visecim brabonjcima. I sad kad jadna sekretarica prione da obradjuje dishu, desava se da uplete jezik u dlake, ko u konopce od jarbola. Agonija zna da traje ..ihihi i po nekoliko desetina minuta, najcesce zavrsavajuci nasilnim odvajanjem i skidanjem skalpa sa oba dva bela bubrega, zavisno od nivoa upletenosti. Neretko se desi da jadne sekretarice ostaju i bez prednjih zuba tokom nasilnog iskudravanja, mada ima i slucajeva kada cela vestacka vilica ostaje zapletena onde, vrlo stravican prizor.
Mnogi direktori iz predostroznosti za svaki slucaj u fiokama cuvaju i makaze i skalpele da presecu dlake i oslobode jezik. Ovaj trik sa makazama je narocito pogodan ako recimo u kancelariju upadnu nezadovoljni radnici, ili muz sa decom dolazi na posao da poseti zenu.
Nije nikakva tajna da direktori u kancelarijama imaju daske za peglanje i onda legnu na njih, te ih sekretarice obradjuju odpozdi. E, tu vec imamo problem, ako dodje do upletavanja jezika, jer onda ispada da mora trece lice da pridje i makazama za zivu ogradu odsece cvorove izmedju. Jako nezgodno verujte mi.
Znaci, jadni direktori moraju da obavezno imaju po jednog kepeca zaposlenog kao pomocnika, a svaka cast ovima koji ih imaju cak u paru, to je extra bonus koji se ceni medju njima i oslikava sposobnost voditelja firme.
Radnja ide ovako, ..dok je direktor angazovan sa sekretaricom, jedan od kepeca uzme kamkorder kameru i zakaci na levu ruku, zatim legne na skirol dasku na tockicima, a drugi midget ga uhvati za stopala i gurne ga ispod direktorove zadnjice na dasci na tockicima i ovaj snima to. Ako dodje do komplikacija, kepec zaduzen za snimanje iz dzepa odmah vadi makaze i podkresuje oblutke na ovog sto je opruzen iznad njega. Sistem je sto`procentno efikasan i dolazi i dalekog Japana, gde su svojevremeno Katanom vrsili raspolucivanja.
Jedina nezgoda ko ovoga je ako je recimo kepec bivsi sadist, pa se malo zanese sa zamahom. Te i tako slicne nezgode desavale su se, pa sada imamo ove debele direktore i politicare koji se tove i mrze narod.
Znaci ja sam za to da se otvori kampanja da svaki direktoor pored dva kepeca sa dalekog Istoka, ima i profesionalnog partiskog frizera i videcete kad zakon bude donesen kako zene vise nece imati nikakvih problema, ..hmm ovaj..bar sekretarice ce odahnuti malo. Hmm, a i ocevi sa majmuncicima ce odahnuti malo itd..
Pozz ..
 

Top