Muškarci otkrili zbog čega su im privlačnije punije žene

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.982

Muškarci otkrili zbog čega su im privlačnije punije žene

Muškarci otvoreno priznaju da ih privlače punije žene i da su im one posebno zgodne. Ali nije samo telo to što ih privlači kod njih, prenosi BrightSide.

425730379634bf2b2b4f78560733890_w640.jpg


Muškarci na društvenim mrežama podelili su zašto ih punije žene privlače i koje su to karakteristike koje im se sviđaju kod njih.

Kod punijih žena, jelo postaje prijatna aktivnost


Hrana je jedna od najvažnijih stvari za život, a muškarci smatraju da je odlazak na večeru ili ručak najbolja aktivnost za izlazak, pogotovo za parove koji su u braku. Iako smatraju da je dijeta važna kako bi bili zdravi, to ne mora biti glavni prioritet u životu.

Daju odlične zagrljaje


Iako većina muškaraca ne želi to da prizna, oni uživaju u zagrljajima i maženju, a to je prednost za punije devojke. Muškarcima je udobnije i bolje kada se maze s punijim devojkama.

Njihova pozitivna priroda


Zbog njihovih zabavnih, pozitivnih i dragih posebnosti, muškarcima nikada nije dosadno kada se nalaze u društvu punijih devojka. One su vrlo pričljive i imaju odlične komunikacijske veštine te u njihovim vezama nema nijedan dosadan trenutak.

Njihov izgled


Muškarcima su punije žene fizički privlačnije. To je zato što one imaju sve što žele u svojim partnerikama, noge, kukove, stražnjicu, baš sve. Za njih su te karakteristike privlačne i neodoljive.

Njihovo samopouzdanje

Muškarci su otkrili da punije žene imaju dve važne osobine koje ih privlače. Jedna od njih je njihova mogućnost podnošenja svih situacija. One se uvek dobro snađu i u najgorim situacijama. Druga je njihovo samopouzdanje, koje su stekle upravo zbog tih situacija i sada vole sebe upravo takve kakve jesu.

(B92)
 
Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Ma to je zato što se sve trese bre kada uvatiš dok ove mršavice nemaš ni zašta da uvatiš a?
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.982
Kako rekoše Latini - "De gustibus non est disputandum". Neki vole, neki ne, mada poslednjih godina, čini mi se da ih je sve više koji vole. Nemaju ni nekog izbora, jer smo mi žene, generalno, poslednjih godina uglavnom punije. Mršavica je ostalo veoma malo, a i one trpaju silikone na razna, ponekad i neprimerena mesta, pa na kraju izgledaju buckasto...
 
Natrag
Top