Muškarci, obratite pažnju: Ovo su sitnice na koje "padaju" sve devojke

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
Muškarci, obratite pažnju: Ovo su sitnice na koje "padaju" sve devojke

Sve dame, bez sumnje, vole džentlmene. Malim gestovima pažnje muškarci mogu ženama ulepšati dan. Ovo su najčešći primeri…

eGtNFFy.jpg

Nisu ni žene baš toliko komplikovane, samo budite džentlmen i osvojićete je

Kad zapamti imena naših prijateljica
Nama su najvažnije na svetu i znamo da vama nisu, ali puno nam znači kad naše drugarice zovete imenom, a ne "ona plava."

Kad počistite za sobom
Čarape u korpi za veš, opran tanjir iz sudopere, bacanje đubreta… Sitnice koje nam vraćaju osmeh na lice.

Kad nas podržavate
Novi hobi koji možda neće potrajati, ali ipak je naš. Želimo samo da nam kažete da je super što ćemo ići, čak i ako svi znamo da je to kratkog veka.

Kad nam pošaljete poruku
Samo zbog poruke. Volimo kad nas pitate što radimo, i kad nam se javite bez ikakvog razloga.

Kad nam pomognete da obučemo jaknu
Možemo same, ali ne želimo. Želimo da nam pomognete, jer je to seksi.

Kad kuvate
Ne mora biti čak ni preterano jestivo, ali bitno je da ste se potrudili.

Izvor: Index.hr

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Kad nam pomognete da obučemo jaknu

Meni to uopšte nije seksi, seksi mi je kad vam skinemo jaknu. :D

U prevodu, da budu papučari.

Hoćeš da kažeš da sam ja papučar jer kuvam? Ne, samo bolje kuvam. :p :D Jedva čekam da te neka uhvati pa da te izludi da joj šalješ poruke cijeli dan, kao meni telekom. Samo što dobijem poruku i obrišem je bez čitanja oni pošalju još jednu istu, kao da znaju da nisam pročitao i tako još 2-3 puta. Ma nije da ćeš joj pomoći da obuče jaknu ti ima da joj pertle vežeš koliko ćeš bit lud za njom, ma nokte ćeš joj lakirat. :D

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
Ma daj Bože da mu već jednom neka tako zavrti mozak, da ne zna ni kako se zove. A šta će sve da radi za nju, to je manje bitno.

Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Hoćeš da kažeš da sam ja papučar jer kuvam? Ne, samo bolje kuvam. :p :D Jedva čekam da te neka uhvati pa da te izludi da joj šalješ poruke cijeli dan, kao meni telekom. Samo što dobijem poruku i obrišem je bez čitanja oni pošalju još jednu istu, kao da znaju da nisam pročitao i tako još 2-3 puta. Ma nije da ćeš joj pomoći da obuče jaknu ti ima da joj pertle vežeš koliko ćeš bit lud za njom, ma nokte ćeš joj lakirat. :D

Ja sam samo kratko i jasno dao kraći odgovor na tu temu. A to da me neka uhvati na osnovu tih sitnica, budite sigurni da se neće desiti u skorije vreme.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
Nik, u ljubavi nema mnogo filozofije. Ako naiđe neka zanimljiva - predaj se, ne razmišljaj mnogo. Život je suviše kratak...

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
Ma Nik inače razmišlja previše, a pošto "od gledanja nema selameta" (tetka Đana), isto važi i za previše filozofiranja.
A meni je krivo da takav dečko samuje, samo zato što nakaradno razmišlja o ženama.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Ja sam samo kratko i jasno dao kraći odgovor na tu temu. A to da me neka uhvati na osnovu tih sitnica, budite sigurni da se neće desiti u skorije vreme.

Ma hoće, pa ja se sjećam skoro kad sam ulazio u banku izlazi prelijepa žena, ja joj otvorim vrata, gleda ona mene, iznenađeno i nasmijano, da nisam bio zauzet svi bi morali da napuste banku osim nje. :D

To je samo jedna "sitnica".

Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Nik, u ljubavi nema mnogo filozofije. Ako naiđe neka zanimljiva - predaj se, ne razmišljaj mnogo. Život je suviše kratak...

U današnje vreme, da naiđe neka zanimljiva osoba je ravna nuli. Čak i da naiđe, prvo će gledati status i finansije.

Ova tvoja zvuči opasno, kao da je naišla sa pištoljem. Ako takva i naiđe i ja ti savjetujem predaj se, ne razmišljaj mnogo. :D

Vidim. Vi ste se predali i postali ste papučar. :D

Natrag