Muškarci ipak vole male ženske nesavršenosti

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
25. 02. 2011.
PRESS


Muškarci ipak vole male ženske nesavršenosti


Malo koja žena je u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, a ženska samokritičnost ponekad prelazi sve granice realnosti

lajf1.jpg

Iako zbog imperativa koje nameću reklame da ostanu večito lepe i mlade žene misle da u očima jačeg pola treba da izgledaju savršeno, postoje sitne ženske nepravilnosti koje muškarci smatraju simpatičnim i zavodljivim.
Pogledajte zbog kojih pet nepravilnosti ne bi trebalo ni najmanje da se nervirate jer su ih muškarci, odgovarajući anonimno na pitanja jednog britanskog sajta, proglasili za seksi atribute.

Stomačić

Ženske obline muškarcima nikada nisu bile problem, pa zato nemojte misliti da oni žive u zabludi da žena bujnih grudi i oble zadnjice ima ravan stomak. Naučnici kažu da „mali" donji stomak, koji je kod većine mladih majki glavni estetski problem, muškarce asocira na plodnost, što ih dodatno uzbuđuje.

Male grudi

Iako većina muškaraca sanja o velikim grudima, ni male grudi nisu ništa manje zavodljive.
Anketa je pokazala da čak 46 odsto muškaraca smatra da su male, čvrste grudi koje staju u mušku šaku vrlo seksi, posebno ako ih žena naglasi dubokim dekolteom ili ne nosi grudnjak.

lajf2.jpg

Nonšalantan izgled
Iako su sjajna i isfenirana kosa, nalakirani nokti i našminkane oči muškarcima vrlo privlačni, njima je takođe često slatko da devojku vide u opuštenom, nonšalantnom izdanju. Razbarušena kosa, široka kućna majica i lice bez šminke asocijacija su na ženin „jutarnji" luk, koji je muškarcima, posle noći provedene sa njom, najzavodljiviji.

Razmaknuti prednji zubi

Vanesa Paradi, Lara Stoun i Džordža Džeger samo su neke od poznatih lepotica koje su očarale svet svojim prelepim licem, ali i nepravilnošću koja muškarce obara s nogu. Ne težite holivudskom osmehu sa perfektno poslaganim zubima, već ovaj sitni nedostatak pretvorite u ubojito sredstvo zavođenja.

Kukasti nos

Popularni „grčki" profil koji je bio sinonim za lepotu u antičko doba ne vole jedino žene. Blago zakrivljen nos ne bi trebalo da vam stvara kompleks, jer su ga muškarci izglasali za peti najslađi ženski nedostatak koji smatraju vrlo simpatičnim.



 
Član
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poruka
32
Muškarci vole neke stvari oko izgleda zena,koje zenu sputava,a to su male grudi koje ne trebaju da opterečuje osobe koje ih imaju,več da ih ponosno nose i da budu zadovoljne njima.
 
Natrag
Top