Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Muškarac koji vas nagovara na ove promene vas ne zaslužuje

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Muškarac koji vas nagovara na ove promene vas ne zaslužuje

Ako neko traži da zbog njega promenite svoj izgled, društvo, hobije ili bilo koju drugu stvar, to je znak da ta osoba nije za vas. Ljubavna veza trebalo bi da se gradi na mnogo dubljim temeljima od izgleda i odeće. U ljubavi nema mesta za površnost, a osoba s kojom ste u vezi treba da vas voli zbog onga što vi jeste. Evo koje stvari nikada ne treba da promenite zbog muškarca.Dijeta
Nemojte nikad zbog muškarca da držite dijetu. Odluku o zdravoj ishrani ili vežbanju trebalo bi da donesete samo zbog sebe, a ne da biste impresionirali nekog muškarca.

Prekid druženja s prijateljima
Ako vam dečko zabranjuje da se družite s drugim muškarcima, čak i ako se radi o vašim prijateljima iz detinjstva, onda s pravom možete da ga ostavite. Ako vaš muškarac ne veruje u muško-ženska prijateljstva, to mnogo govori i o njegovom odnosu prema drugim ženama.

Žrtvovanje karijere
Ne morate da birate između ljubavi i karijere. Ako mu vaše poslovne obaveze smetaju, preispitajte svoju vezu. Muškarac koji vas voli mora da vas podrži u poslu koji radite i u svim vašim drugim interesovanjima u životu.

Promena stila
Ako on voli skockane i našminkane žene, a to nije vaš stil, možete da ga povremeno razveselite u nekom takvom izdanju. Ipak, svoj stil takođe ne bi trebalo da promenite zbog muškarca, ali ni vi njega ne treba da terate na tako nešto.

Promena frizure
On voli plavuše, a vi ste brineta? On voli dugu kosu, a vaša je kratka? Uprkos svojim preferencijama, odabrao je vas, ali ipak pokušava da vas nagovori da zbog njega promenite izgled - odmah mu dajte do znanja da to ne dolazi u obzir.

(B92/Vestionline)
 
Top