Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

МТС пословност

zx16

zx16

Član
#1
Овако, видео сам рекламу на ТВ-у:

[youtube]BdOk3anR92A[/youtube]

а то исто погледао и на њиховој интернет страници: mt:s | Promo! Povoljan m:tel roming dodatak

Активирао сам тај додатак у суботу, 06.07.2013. и отишао службено у Црну Гору. По доласку хтео сам да фиксирам мрежу али:

screenshot2013-07-06-10-.png


како да знам која је мрежа m:tel-a Црна Гора а која је мрежа Републике српске (додатак важи саму у мрежи m:tel Црна Гора).
Друго, што ми је најважније, кориришћење интернета је немогуће у мрежи 2G.
Значи, реклама која иде на ТВ-у је класична обмана јер ја им платим услугу а исту немам могућности да користим јер, прво треба да погодим која је мрежа m:tel Црна Гора а онда како да користим интернет у мрежи 2G?!
Стога им упућујем мејл:

1.png


добијам одговор, ако се то може назвати одговором:

2.png


И шта сад рећи?
Наравно, упутио сам им нови мејл:

4.png


и сад чекам, надам се, конкретан одговор на изнету примедбу.

Ако још неко пожели да активира овај додатак нека добро размисли, односно, покуша да сазна да ли исти може користити.
 
zx16

zx16

Član
#2
Стигао је стручни одговор:

5.png


на који сам послао коментар:

6.png


сачекаћу да видим шта ће ми сада написати.
 
B

Bruder

Član
#3
Haha Car ! Sa njima nema sale , dok nemamo pravni sistem kakav je svugde u svetu ...mi smo ovce za shishanje !!! . Zato prijatelju lepo uzmes njihovu karticu uplatis par desetina Eura ( koje su mudro potrosene jer nemas kome da se pravdas da nisi toliko potrosio sms , mms , razgovora , mb , gb ....) i opet ces jeftinije proci nego sto si ovde platio !!! Jedini je problem ako ti je tel zakljucan na mrezu ....Naravoucenije , kada ides negde preko koristi samo slobodni wi fi poiskljucuj sve moguce sto se tice azuriranja i naravno zaboravi na net preko 3 G .

Bruder
 
zx16

zx16

Član
#4
Не брини, имам велико искуство. Две године сам водио рат са теленором и поразио их. Ово ме превише не узбуђује, дође ми као лакши тренинг.
Тај додатак кошта 1500 динара. Није то новац који ће ме угрозити. Питање је етичко и морално. Не волим када ми на конкретно питање шаљу ретардиране одговоре јер таквим одговором вређају елементарну интелигенцију.
Упутио сам их на закон а они ћуте. Нема везе, чекам их 15 дана, толики је законски рок за одговор по жалби или примедби.
Како каже стара мудрост, противник је јак онолико колико сте ви слаби. Ја нисам слаб, умем да се борим!
 

Top