Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa, nije tačno da ovaj proces vuče toliko resursa CPU! Valjda se vidi koliko šta vučeKako ubiti ovaj proces ,đabe što ga ugasim on se sam upali u task menageru.
msinfo32EasPoliciesBrokerHost
Ubija mi procesor.
Loše tumačiš Task Manager.Pa, nije tačno da ovaj proces vuče toliko resursa CPU!
...
Na Task Manager-u se jasno vidi da Firefox i Skype najviše resursa povlače
S obzirom na njegovo ponašanje, ovaj program primarno radi nešto drugo, a ne ono za šta je deklarisan i kao takvog ga treba momentalno ukloniti.ovo je proces programa CacheBoost od kompanije Systweak i upravo služi za poboljšanje iskoristivosti performansi.
C:\Users\USERNAME\AppData\Local
C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming
i takodje izbrisite sve iz ovog foldera:
C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Temp
Slažem se sa tobom, prebrzo sam reagovao i u pravu je čovjek, a i ti takođe Najbolje je ukloniti ga - deinstalirati.Loše tumačiš Task Manager.
Firefox i Skype najviše troše RAM-a, a msinfo32EasPoliciesBrokerHost najviše troši CPU (50%), na šta se klagia žalio. I u pravu je.
S obzirom na njegovo ponašanje, ovaj program primarno radi nešto drugo, a ne ono za šta je deklarisan i kao takvog ga treba momentalno ukloniti.
S obzirom na njegovo ponašanje, pitanje je da li će ga deinstalacija kompletno ukloniti?
pogram files je na C:, kao i program data sa tim sto program data je sakriven folder, i morate ukljuciti opciju u windows explorer-u da prikazuje skrivene fajlove(folder options). Takodje sakriveni folderi:
Kod:C:\Users\USERNAME\AppData\Local C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming i takodje izbrisite sve iz ovog foldera: C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Temp
C:\Program Files\Systweak\Systweak CacheBoost\unins000.exe