Mrtav pijan divljao po gradu, udario 14 AUTOMOBILA!

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.549
STRAVIČAN UDES U CENTRU OBRENOVCA: Mrtav pijan divljao po gradu, udario 14 AUTOMOBILA! (VIDEO)




- Kada smo prišli vozaču, glava mu je bila krvava, ali je bio živ. Prvo što je pitao jeste ko ga je udario - kaže radnica lokala koja je videla incident
sudar-620x350.jpg

Printskrin: Youtube/RTV Mag


Bezbednosne kamere u centru Obrenovca zabeležile su pre dva dana jezivu saobraćajnu nesreću, kada se rano ujutru automobil kojim je upravljao pijani mladić velikom brzinom zakucao u parkirano vozilo.


Kako saznaje TV Mag, za volanom je bio mladić (22) koji je bio vidno pripit, a svedoci tvrde da su od policajaca čuli da je u krvi imao čak 2,90 promila alkohola.

– Sedeli smo u lokalu kada se začuo prasak. Bilo je oko dvadeset do 5 ujutru. Na ulici scena kao u hororu. Kada smo prišli vozaču, glava mu je bila krvava, ali je bio živ. Prvo što je pitao jeste ko ga je udario – izjavila je za “TV Mag” Marija Čučuković, radnica lokala čije su kamere snimile incident.

Marija kaže da je od policije čula da je mladić pre stravičnog udesa ogrebao i udario čak 14 automobila u Obrenovcu. Igrom sudbine, u ovom udesu nije povređen nijedan prolaznik, pošto su ulice u ovo vreme bile puste.

Pogledajte ovu strašnu nesreću:




(Telegraf.rs/Tv Mag)
 
Natrag
Top