Mozzart analize( verovati ili ne? )

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Ajmo Jovo nanovo - U Londonu očekujte svašta, Ajaks i Herenven za nastavak tradicije
mozzartsport.com
Pogledajte nekoliko predloga za 16. februar

13925483706835.jpg


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

FIKSEVI DANA

LION – AJAČIO (tip 1&T1 2+, kvota 1,57)

Da li je došlo vreme da Lavovi prekinu seriju uzastopnih poraza od Ajačija? Jeste, definitivno! Fenjeraš francuskog šampionata uspeo je da iznenadi Ren, ali je u domenu naučne fantastike da to isto učini i danas. Lion na redovnoj bazi daje bar dva gola po utakmici, posebno kada pobeđuje, zato će ovaj tip doći sjajno. Uostalom, bivši šampion mora da pobedi ako želi u Evropu...

AJAKS – HERENVEN (tip GG, kvota 1,57)

Ovde nema puno dileme. Iako će kec, sigurni smo, odigrati mnogi, mi vam preporučujemo tip koji je dolazio u 90 odsto slučajeva kada su se ova dva tima sastala u poslednjih sedam godina. Ako baš želite, probajte i sa kombinacijom iz keca u keca sa tri i više golova (2,00), ali to samo u slučaju ako želite da se kockate hrabro.

ARSENAL – LIVERPUL (tip GG&3+, kvota 1,77)

Kada se ova dva kluba sastanu, golovi pršte na sve strane. Bili smo svedoci ovakvog scenarija pre svega osam dana, kada su Redsi isprašili Tobdžije, a sada nas, sigurni smo, čeka još jedna jako zanimljiva utakmica. Arsen Venger će sigurno pokušati da se osveti ljutom rivalu za bolan poraz, dok će Brendan Rodžers učiniti sve da, po istom receptu, razbije Arsenal. Milina!

VREDI POKUŠATI

13925489233091.jpg
SEVILJA – VALENSIJA (tip tm2 2+, kvota 2,40)

Ovo je neka nova Valensija i zato joj verujte. I koristite dok su kvote još dobre i dok Slepi miševi nisu ušli u seriju. Smena Miroslava Đukića i dolazak Huana Antonija Picija su preporodili klub sa Mestalje. Najbolji dokaz za to je bila pobeda nad Barselonom na Nou Kampu, a potom je usledilo demoliranje i petarda u mreži Betisa. Valensija opet igra dopadljiv fudbal kao nekada, Pici je pokazao da uspesi u Argentini nisu bili slučajnost i da ima "žicu" za trenera. Vratio je Valensijin zaštitini znak: igru na kontranapade sa brzim ofanzivnim igračima. Sevilja je u problemima, nalazi se u lošoj formi i zato predlažemo da se kladite na Valensiju. Ili da daje dva gola ili čistu dvojku.

HERTA – VOLFSBURG (tip GG3+, kvota 2,05)

Oba tima su bila ubedljiva u prošlom kolu, nalaze se u sredini tabele i bore se za izlazak u Evropu. Zato bez velikog pritiska dočekuju današnji okršaj u Berlinu. Poraz neće biti katastrofa, a pobeda ipak može mnogo da pomogne u borbi za evro-odiseju. Takođe, istina je da i Herta i Volfsburg neguju napadački stil igre, u minuloj rundi su postigli po tri gola, tako da efikasan meč očekujemo i danas. Ne verujemo da će jedan od rivala sačuvati mirnu mrežu.

SASUOLO – NAPOLI (tip 1X, kvota 2,30)

Znamo, većina vas će reći da je dvojka na Napoli zicer, tabela jasno sve govori. Ali, ova rubrika se i zove vredi pokušati jer u njoj probamo sa nekim jačima kvotama ili iznenađenima. Kao što je poznat kao stručnjak za nokaut fazu i kup mečeve, tako je Rafa Benitez poznat i kao specijalista da kiksne protiv malih timova. To ga prati tokom cele karijere. Sasuolo mu je već jednom zagročao život. U prvom delu sezone, kada su izborili šokantan remi na San Paolu. Grčevito se bore za opstanak i neće zazirati od favorita. Klub je stabilan i u vlasništvu je multimilionera Đorđa Skvincija koji ne rasipa pare, već domaćinski rukovodi budžetom. U januaru su doveli plejadu iskusnih prvoligaških igrača, baš onakvih kakvi su potrebni u borbi za opstanak i koji znaju kako se igra protiv favorita. Igrači poputBjondinija, Kanavara, Arijauda, Sansonea ili Brigija uz mlade talente Zazu i Berardija, mogu mnogima da zakomplikuju život. Pa, i Napoliju.

ZA IZBEGAVANJE

NAC BREDA – FEJENORD

Ovaj par je kao rođen za izbegavanje. Prvo, u pitanju je duel dve ekipa koje mogu da izgube kada se najmanje nadate, drugo – susreti ova dva tima su vrlo šarena, posebno kada je tim Nebojše Gudeljadomaćin. Zato, znate šta vam je činiti..
 
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Juve silovito kreće u napad na trofej, odličan kec u Amsterdamu!

Pročitajte nekoliko predloga za 20. februar...

13928941391205.jpg


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

FIKSEVI DANA


JUVENTUS – TRABZON (tip KMB 1&3+, kvota 1,60)

Nakon neočekivane eliminacije u Ligi šampiona, uprava Juventusa zacrtala je novi evropski cilj, a to je osvajanje Lige Evrope. To znači da se posrnulom Trabzonu ne piše dobro u Torinu, pogotovo što u 2014. godini još uvek nije zabeležio ni jedan jedini trijumf. Sa druge strane puleni Antonija Konteasavladali su sve rivale u novoj godini na svom terenu i prosečno postisali između tri i četiri gola, pa ne vidimo razlog zbog kojeg tako ne bi bilo i ovog puta.

ESBJERG – FIORENTINA (tip 2, kvota 1,65)

Danci su dva mesecas bez takmičarske utakmice, dok Ljubičasti guraju sasvim dobro u Seriji A i čak i ako Montela na teren pošalje kombinovani sastav ovde bi do izražaja trebalo da dođe razlika u kvalitetu, ali i formi. Uostalom, Fiorentina je pobedila na pet od šest utakmica grupne faze (uz nebitan remi u Portugalu), vratio joj se Mario Gomez i teško će Esbjergova odbrana uspeti da zaustavi njega, Kavrdada, Iličića, Matrija... Pogotovu što je na poslednjih 20 mečeva samo jednom uspela da odoli protivničkim napadima.

MARIBOR – SEVILJA (tip 2, kvota 1,55)

Maribor je dostigao svoj vrhunac u Evropi za ovu sezonu, pa Sevilja, bez obzira što igra dosta slabo u poslednje vreme, mora da reši pitanje prolaska u osminu finala već u Ljudskom vrtu. Zanimljivo domaćin je u grupnoj fazi takmičenja zabeležio samo jedan trijumf na svom terenu i to kada je bilo najvažnije, ali sada nailazi na mnogo jačeg rivala. Sevilja nije zabeležila pobedu još od 5. januara i sada joj je neophodan trijumf kako bi podigla samopouzdanje u igračkom kadru pred sam finiš sezone.

VREDI POKUŠATI

AJAKS – SALCBURG (tip 1, kvota 2,10)

Sjajna kvota na pobedu Ajaksa nam je odmah upala u oči, s obzirom da puleni Franka de Bura imaju osam uzastopnih pobeda na svom terenu u svim takmičenjima. Naravno, ne treba otpisivati fenomenalni Salcburg, koji „praši“ sve redom u austrijskoj Bundesligi, ali je to takmičenje daleko od najkvalitetnijih na Starom kontinentu. Dakle, kec nam izgleda prilično realno, a može se vezati i sa golovima, kojih će sigurno biti na Amsterdam areni.

SVONSI – NAPOLI (tip GG3+, kvota 2,20)

Obe ekipe igraju spuštenog garda i na osnovu tog utiska reklo bi se da su golovi na obe strane zagarantovani. Labudovi su bezbrižni u Premijer ligi, takmičenje u Ligi Evrope dođe im kao savršena prilika da provere koliko mogu na međunarodnoj sceni, a imaju ekipu sposobnu da svakog rivala uvede u problem. U goste im stiže efikasni Napoli, koji je posle poraza od Rome u prvoj utakmici polufinala Kupa Italije podigao formu i na naredna tri meča postigao osam golova, pa bi još jedan vatromet mogao da se očekuje na Liberti stadionu. Naročito ako Rafa Benitez ostane pri stavu da meša karte.

LACIO – LUDOGOREC (tip X2, kvota 2,40)

Rimljani su favoriti u prvom meču osmine finala, ali je pitanje u kakvom će sastavu istrčati na Olimpiko. Plus, u poslednje vreme igraju daleko ispod renomea kluba, za vikend su pretrpeli brodolom na Siciliji (1:3) i ne bismo se iznenadili ako omanu i protiv Bugara. Dosta stručnjaka je prognoziralo da je Ludogorecu najveći domet plasman u grupnu fazu, ali je Luda šuma uspela da u jakoj konkurenciji (pored PSV-a, Černomoreca i zagrebačkog Dinama) obezbedi prolaz dalje i to bez poraza (pet pobeda i remi) i ima kapaciteta da priredi još jedno iznenađenje.

ZA IZBEGAVANJE

PARTIZAN – GALATASARAJ

Crno-beli pred svojim navijačima traže drugu pobedu u TOP 16 i ako bi se gledao kvalitet timova to bi bio sasvim realan ishod. Najveći je problem, ipak, što ni na ovom meču neće moći da računaju na Kinsija (povreda) i Pavlovića (stiče pravo igranja u sledećem kolu), što znatno umanjuje šanse za trijumf nad ekipom koja do sad ima dva uspeha. Na sve to, ne bi trebalo zaboraviti da ekipu Duška Vujoševića u nedelju očekuje večiti derbi protiv Crvene zvezde. Jasno je da će i u ovoj utakmici sve zavisiti od Bogdana Bogdanovića, ako se razgoropadi sve je moguće, ako zakaže njegov šut Turci će slaviti, pa da ne biste „razbijali“ glavu šta će da se desi, najbolje je da preskočite ovaj par.
 
Natrag
Top