Mozilla sporije ucitava

Član
Učlanjen(a)
03.01.2013
Poruka
55
Pri prvom ukljucenju kompa Mozilla sporije ucitava od pre koji dan a onda normalno funkcionis citao sam na nekom sajtu da se problem resava putem"vacum your Firefox databases for better performance" ima li neko iskustva sa tim alatom i kako doci do njega?

Član
Učlanjen(a)
03.01.2013
Poruka
55
To sa CClener-om sam vec probao ali ne pomaze

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
02.01.2010
Poruka
133
prvo idi u Control Panel> Programs, pa ako imas kojekakve toolbar-ove obrisi ih.
preuzmi "AdwCleaner" AdwCleaner Download
Scan>Clean pa kada odradi posao pokreni ponovo program pa "uninstal" da deinstaliras program.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
To sa CClener-om sam vec probao ali ne pomaze

Putanja start>control panel>internet options u browsing history idi na settings i u disk space to use na default je 50mb ti
promeni na 300 ili 400mb!aply i ok
Pa javi rezultate trebalo bi da dosta brze ucitava na ovaj nacin menjas velicinu cash memorije!!

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Vecina programa koje skidas sa neta i instaliras ima svoje "Toolbarove".I pri instalaciji retko ko to gleda,jer to pise veoma sitnom slovima ili veoma bledim,u stvari bi samo trebalo da se decekiraju,ali mi kada nesto instaliramo udaramo samo"Next"i ono se navuce svasta i zato usporava Browsver.Skini sa neta "Revo Uninstaler" ides na google i upises njegovo ime i dobices mnogo adresa odakle ces da ga skines.Program je besplatan.Instaliraj ga i kada se otvori obrisi sve iz njega sto ti je nepoznato i nepotrebno i tako ces ujedno i vratiti brzinu Mozzili.

Natrag