Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Milsilm da postoje neverstva i neverstva. Iz ljubavi, odosno zbog nedostatka ljubavi u partnerskom odnosu, i zbog raznih trenutka... Iskušenja.
Da me ne shvate pogrešno žene, da zagovaram muška neverstva, jednostavno sam pokušala da razumem i sagledam razliku. Imam puno prijatelja muškaraca koji svoje partnerke istinski obožavaju, poštuju, vole, paze i maze, nikada ih ne bi menjali ili ostavili a ipak im se desi "izlet". Posle toga, tu ženu sa kojom su zgrešili iskreno preziru, čak i mrze. (Tako su mi bar rekli)
Muškarci većinom varaju samo telom a žene pretežno kada se zaljube. Dakle i emotivno i telom. Žene gotovo uvek od tih veza očekuju "budućnost", muškarac o tome ni ne razmišlja. Otuda mnogo osveta povređenih žena, ostavljenih ljubavnica, lažnih obećanja itd...Uz to mislim da su muškarci hendikepirani u pogledu "odupiranja" iskušenju zbog građe svoga tela.
Što kaže Milenčica, s godinama sam videla da muška i ženska prevara nema istu težinu.
Opet da naglasnim, ne mislim da je generalno ovako ali većinom.
Zato ne mislim da ima potrebe išta opraštati ili ne. Ako ima obostrane ljubavi ne bih postavljala pitanje opraštanja.
Ako je pak nema, napustila bih tu vezu bez obzira da li neversta ima ili nema. Još manje bih se osećala povređeno ili bila ljubomorna. Pa nikoga ne možete prisiliti da vas voli!