Moze mala pomoc ili par saveta za igre???

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
14
e ovako kad pokrenem igru i kad pocnu scene s te igre idu skroz sporo,kao kad na filmu stavis slow...znaci glas ide ok. ali video stopa...napominjem da sam tu igru igrao do skora i isla je normalno,i jos je bila pojacana na "high" i nije stopala ni sekunde...imam i Game Booster instaliran,i njega ukljucim tj.ugasim nepotrebne procese i opet isto....ako neko zna u cemu je problem molio bih da mi pomogne...pozdra

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
29.11.2009
Poruka
163
meni se to desavalo dok nisam ubacio jos RAM-a posle toga sve ide glatko,naime imao sam 1GB RAM-a a igrica "Necro vision" mi je radila kao usporeni snimak kada sam dodao jos RAM-a sda ga ima 4GB sve ide OK nema nikakvih problema.

Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Da li ti se usporavanje dešava samo na toj,ili i na svim drugim zahtevnijim igrama?Kada si poslednji put "sređivao" Windows,registry bazu,držao kodeke pod uzdom?Jesi li siguran da grafa i memorijski moduli dobro leže u svojim slotovima ?U kakvom ti je stanju unutrašnjost kućišta/ventilatori/napajanje/filteri (mislim na prašinu) ? U kakvom ti je stanju termalna pasta na procu (imaš li usporavanje i pri radu zahtevnijih aplikacija ?
Vidiš,uzrok može biti gomila stvari,pregrevanje komponenti,pa čak i izraubovan hardver,ali i Game Booster koji nije naročito dobar (meni je,na primer,redovno izazivao BSOD nakon 20-30 minuta igranja).

Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Mogla je grafička da mu se "prozli" - "častili" su nas prošle godine po radnjama gomilom đubreta koje se pregrevalo/riknjavalo na 50-60% onoga za šta je ,na papiru,bilo sposobno (naročito ako je pasivno hlađenje u pitanju).

Član
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poruka
1
ja imam problem sa prozorom......nije full screen.....vec je "run in window" i nmg nikako da vratim u full.....nestale su i opcije ! pomoc !
p.s. igra je COunter strike 1.6 !

Član
Učlanjen(a)
02.10.2009
Poruka
3
Probaj da instaliras igricu ponovo!!! Ako idalje ne radi onda je takva igrica!

Natrag