Potpuno se slazem sa tobom prijatelju..tako mlad a tako pametan.:yea:Ја вјерујем свима док не направе неку глупост,а онда повјерење не могу да поврате НИКАД.yes4
Da bar naucih nesto ranije..ali nikad nije kasno.yes3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Potpuno se slazem sa tobom prijatelju..tako mlad a tako pametan.:yea:Ја вјерујем свима док не направе неку глупост,а онда повјерење не могу да поврате НИКАД.yes4
Potpuno se slazem sa tobom prijatelju..tako mlad a tako pametan.:yea:
Da bar naucih nesto ranije..ali nikad nije kasno.yes3
Kao što napisa draga Besher at, a verujem joj, saglasan sam sa njenim stavom od reči do reči. Da neispadne da nemam i neku svoju misao, u šta bi se svet pretvorio ukoliko ne bi imali vere u naše bližnje, drage, prijatelje, jednom rečju u ljude, pa pođimo od nas samih prvenstveno.Mnogi reaguju na taj način što prvo ne vjeruju nekoj osobi, dok se dobro ne uvjere da joj svoje povjerenje mogu pokloniti . Ja reagujem na mnogo lakši način. Naime, vjerujem svima, dok se ne pokaže suprotno, jer neko a priori nevjerovanje mi se čini nekako nepošteno. Ovako svi smo na početku sa istim šansama. Pa kako se ko pokaže.