Mozak muški, mozak ženski

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
sve sto se ne koristi..zakrzlja..a sve sto se koristi ..razvija se..raste..siri se..tako i mozak..cudo da moze u jednu glavu i to zensku da stane..:)

Član
Učlanjen(a)
04.07.2010
Poruka
39
Tačno tako, desi se ponekad i da žene imaju mozak na pravom mestu ...retko doduše ..ali ima ih ...:roll:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
sve sto se ne koristi..zakrzlja..a sve sto se koristi ..razvija se..raste..siri se..tako i mozak..cudo da moze u jednu glavu i to zensku da stane..:)
Sad ispade da ženska glava nije za dve noge, al' neću dalje komentarisati, još će se neko i naljutiti, a to ovde nije cilj... :)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Sad ispade da ženska glava nije za dve noge, al' neću dalje komentarisati, još će se neko i naljutiti, a to ovde nije cilj... :)
nekako sam osetila kako se sunjas na prstima..lagano..cim je zenski mozak u pitanju..eto tebe..tamo :) nije taj mozak sto raste i razvija se ogroman nego sabijen i sazet..moze da ga nose i dve lepe zgodne none..;)

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
ovo je baš ružno što si napisao

bezpotrebrno se nadovezao

veoma zlobno i uvredljivo

ti nestašna mačorčino

pitam se da li te je crvenkapa 011 pohvalila ili opmenula sa kaznenim bodićima :acute: :vorred:

Posto si desifrovao sta sam to napisao mogao si to i da kazes, bezpotrebrno si se nadovezao, veoma zlobno i uvredljivo......pozivajuci Bety da me pohvali ...yes3

Dali znas sta sam napisai ili " mislis da znas "........:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
22.01.2010
Poruka
10
Citiracu jednu nasu poznatu pevacicu:
"Za mene je polni organ - mozak " :blum3: :blum3: :blum3:

Natrag