Montevideo

Član
Učlanjen(a)
03.03.2011
Poruka
4
Slažem se sa većinom da je super film.Nekoliko ekstra smešnih scena,kao u pijanac u zatvoru:

"Druže načelniče,ja ga nisam tukao ali spremam se." (ako se dobro sećam da je tako išlo) :)
 
Član
Učlanjen(a)
04.11.2009
Poruka
19
Mozda i ne znam sta je to umetnost, ali je za mene ovo jeste umetnost. Nisam se nadao da ce mi posle pola sata raznoraznih najava novih filmova i posle 140 minuta gledanja ovog filma biti zao sto je kraj i sto ne potraje bar jos malo. Ne secam se da mi je neki film pobudio toliko pozitivnih osecanja i da je ostavio ovako dobar utisak. Film koji u toliko puno situacija nasmeje i izazove toliko pozitivnih emocija. Koji Vas u bar nekoliko situacija "natera" da se najezite, da se smejete i da placete u isto vreme, po mom misljenju jeste umetnicko delo. Ko je gledao film Zivot je lep -Life is Beautiful 1997 zna o cemu govorim.
Ne tako davno prestao sam da posecujem pozoriste (savremenije predstave), koje obozavam, jer mi je dosadilo da slusam tone psovki i najrazlicitijih vulgarnosti, ciji je kvantitet trebao da u meni izazove neku vrstu pozitivne emocije ili da izmami neki osmeh. Osecao sam samo gadjenje i nezadovoljstvo sto je osnovni akcenat i poenta humora, odvratno ponavljanje sramnih reci koje bi trebalo da izazovu smeh kod publike.
Za razliku od njih Montevideo obiluje psovkama koje su prirodne, nenametjive i jednostavno spontano uklopljene u ovo mini remek delo.
Moj savet svima je da ne traze film na netu vec da odu u bioskop i pogledaju ga !
Znam da se pojavila odlicna kopija na netu, imam je i ja, ali molim Vas sve da prvo pogledate film u bioskopu i da tako nagradimo ljude koji rade dobre filmove. Da pomognemo onima koji nam pruzaju ovakvo divno zadovoljstvo i da samo nastave tako.
Pozdrav !
 
Član
Učlanjen(a)
09.10.2010
Poruka
14
film je odlican jednostavan, tecan, realan , nenaglasen, pun bogatih kadrova, pun statista i jednostavno melje od pocetka so kraja i ne ostavlja sansu da razmisljas o necemu dok se gleda tj. "ostavlja bez daha" , nema s.f. efekata nema pisto;lja i jurnjava kolima, nema nasilja ali daleko od dosadnog...... poput "lajanje na zvezde" vraca nas u neka vremena gde zivot ne meri materijalne vrednosti nego izvlaci iz coveka duhovno i emotivno, film je pravo osvezenje za danasnje vreme i vredi ga gledati vise puta ja sam samo 6 puta gledao .
 
Član
Učlanjen(a)
11.02.2011
Poruka
0
Film je prelep... A pogotovo Aleksandar Tirnanic Tirke (Milos Bikovic♥). :D :D ˇˇ
 
Natrag
Top