- Učlanjen(a)
- 25.05.2017
- Poruka
- 7
U racunarau nemam ni citac,ni rezac,ni tv karticu...Imam samo gore pomenute komponente.Ali po vasim recima vidim da moram da menjam ovo nje od 290w svakako.DRUGARI-Hvala vam svima na pomoci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sasvim ok ako ima 600wDa li je ovo napajanje sada ok?
Sasvim ok ako ima 600w
Kada tako otvaras vise stvari,onda se kuler vise cuje,jer brze radi dok se ti programi ne otvore.kada se otvore,trebalo bi malo da smanje brzinu,pa i buku.Gledaj po ovom vrucinam da ga ne opterecujes mnogo.Retko ko po ovoj vrucini ima bezsumni kuler na procesoru.Drugari kao sto ste videli(izbacio sam sinoc koje sam napajanje uzeo)kupio sam napajanje od 600w,medjutim.Kada otvorim vise programa u google-u kuler u napajanju bruji kao lud dok u ovom od 290w se nije cuo a napajanje nije silent.Da li on treba toliko da zuji ili nesto nije u redu sa napajanjem? -UNAPRED HVALA.
Sve je moguce, ali proveri kako si to tamo spojio, uzmi jednu veliku i debelu knjigu i stavi na kuciste sa zadnje strane gde ti je napajanje odozgo, da supresujes vibracije. Ako drndanje prestane onda to sve razmontiraj, pa izmedu napajanja i kompa na par mesta podbaci podlogice od unutrasnje gume bajsa. To bi trebalo da neutralise drnding, ako je do toga problem. Ili stavi Bibliju na racunar jer kako vreme dolazi nije zgoreg i da par puta kleknes pored i zamolisDa li on treba toliko da zuji ili nesto nije u redu sa napajanjem? -UNAPRED HVALA.