Molim za pomoc...

Učlanjen(a)
04.05.2010
Poruka
14
Kako da instaliram Micro Xp sa ovog linka? http://serbianforum.org/programi/32714-windows-xp.html

Skinuo sam ga, raspakovao rar i sta sad? Unutra nema one ikonice setup, i nemam pojma sta treba da radim a nema objasnjeno?

Dodato posle 3 Sati 11 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

...napravio sam boot disk... kada buduje ukljuci nekakav dos i ne znam kako onda da pokrenem instalaciju... moze li mi neko reci sta da radim...

Dodato posle 4 Sati 19 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

...skapirao sam da ovaj disk uopste nije butabilan... kod mene je bio butabilan tek kada sam u neru izabrao opciju da napravi butabilan disk, a to znaci da nero doda neki svoj ms dos, i onda disk umesto da butuje kako bi trebalo, on pokrece ms dos, a iz ms dosa ne moze da se izvede instalacija micro xp-a ili ja ne znam da je izvedem...

da li mi neko moze pomoci???

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
04.05.2010
Poruka
14
...jos uvek se nadam da ce se ovde neko javiti i pomoci mi, moji problemi su iz trenutka u trenutak sve manji... uspeo sam da instaliram ovo cudo od OS-a, radi brzo, ali ne mogu da instaliram modem i da se povezem na net (trenutno se javljam sa drugog OS-a na drugoj particiji)... u cemu je fora? Ubacim instalacioni CD za modem, on kao instalira modem, ali ga sistem i dalje ne vidi, a konekciju ne moze da napravi (a i da moze, sta bi vredelo)...

Ne moze ni instalacija za winamp da se pokrene...

Natrag