Molim za pomoc HTC Windows 8x

Učlanjen(a)
01.01.2016
Poruka
11
Ja mislim da tu fali supermen.
WZzr3Qy.gif

Mala sala nezamerite , jos je novogodisnje raspolozenje , pa kad nemoze da se resi problem ,makar da izmamimo mali osmeh .

:assassin:

Poslednja izmena od urednika:
UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.315
Ako nemate ništa bitno što vas vezuje za stari nalog i kontakti sa telefona su kopirani na sim karticu :D najbolje da napravite novi nalog. Koristite za novu šifru kombinaciju malih i velikih slova uz neki broj. Ne mora biti ništa komplikovano da se ne bi ponavljao problem u buduće .Sretni praznici! :)

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.527
Ma ja se salim malo zato sto ste nocas malo spamovali Shoutbox pa sad ja malo spamujem temu.
Nisam hteo nocas da se javljam bilo mi simpaticno,i ima uvek neko nocu, tako da ne stoji da ste vi i jos jedna osoba bili sami na Shoutbox-u i da nema ni p**.

Učlanjen(a)
01.01.2016
Poruka
11
Ma salim se i ja....e napravila sam Hotmail...onaj iskljucila i probala preko tel da udjem, na ovaj nov i nece ...(bacila telefon kroz prozor i sada je sve uredu) :dance2:

resetovala tel. pokusala sve ispocetka sa Hotmail-om....i nece
upisala sam u laptop ovaj nov hotmai majkrosoft racun...poslao mi kodu na ovaj moj tel koji me zeza...sve savrseno radi, ali u tel Majkrosoft r. nece da upise....znaci katastrofa.
a da nema nekakve veze sto je moj tel Amerikanac, a ja sam u Slo. (imajte u vidu da sam plavusa) :D

Poslednja izmena od urednika:
MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
Da li telefon ima pristup internetu prilikom logovanja? Ukoliko ima, i to se dogadja cak i posle restartovanja, problem mzoe biti ili do samog windows store-a(nisu retki problemi) ili do pogresnog unosa accounta. Ukoliko sa racunara mozete da se ulogujete, a sa telefona ne, onda je definitivno problem sa telefonom, tj. softverom telefona, moguce da nedostaju neki sertifikati za secure login, za to je resenje azuriranje softvera telefona verovatno...

Učlanjen(a)
09.09.2010
Poruka
1
To sam sinoc citala i izgleda da je to...jer sam bas sve pokusala i ne ide...sada jos da vidim kako se to radi i 'ladno mogu profesiju da menjam

UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.315
:beee:Izgleda se ne zaboravljaju login samo za microsoft acc,već i za SF login :D. Koliko user acc imate ovde?
phone-update.png

Poslednja izmena:
Natrag