molim za pomoc gasi mi se komp

Član
Učlanjen(a)
19.03.2013
Poruka
7
Ovako, imam jedan problem, imam instaliran WIN7 Ultimate, kad prokrenem igrice na svom kompu poslije nekog vremena pocne ekran da mjenja boje, a onda zablokira i moram da ga resetujem. Najvise igram PES2013 a to ne bi trebalo da bude problem za njega. Konfiguracija je sledeca:
-maticna ASRock Z68 Pro3 Gen3
-procesor i5 2320
-grafika AMD Radeon HD 6770
-8GB DDR3 1600 HyperX Blue
Provjeravao sam radi mi kuler na grafici nije do toga.
Problem je isti bilo da monitor kopcam preko AVI ili preko DVI-D.
Unaprijed zahvaljujem.

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Probaj posuditi ako nemaš od nekoga drugu grafičku jer izgleda kao da je do grafičke .

Član
Učlanjen(a)
19.03.2013
Poruka
7
E sad to mi je malo veci problem, nemam ni od koga da uzmem noviju neku graficku. Komp je kupljen prije nekih mjesec do dva pa mi nije jasno sta me zeza, probavao sam da skinem i neke druge drajvere ali ista prica.

Član
Učlanjen(a)
13.11.2012
Poruka
276
jesi li obratio pažnju kad pokrećeš kompjuter,koliko beepova čuješ?kakva ti je napojna?

Član
Učlanjen(a)
19.03.2013
Poruka
7
Nisam obracao paznju na beepove. Koliko treba da bude? Napojna mi je dosla zajedno u paketu sa kucistem, a to je [h=3]Midi Tower ATX Chieftec Arena 400W. Mislis da je mozda do toga, da nema snage ili...?[/h]

Član
Učlanjen(a)
24.10.2011
Poruka
336
Računar ti je još u garantnom roku, zašto bi se ti maltretirao oko dijagnostikovanja kvara, odnesi prodavcu pa neka servis rešava.

Član
Učlanjen(a)
19.03.2013
Poruka
7
Nije mi bas blizu, ja sam na faxu u Istocnom Sarajevu, a komp je kupljen u Bjeljini (200km), jbg. :)

Član
Učlanjen(a)
24.10.2011
Poruka
336
E jbg, to je onda problem. Ali da li imaš od koga da pozajmiš drugi monitor, čisto da elminišeš tu mogućnost pa da nastaviš dalje (Čiftekova napajanja su fenomenalna ali se bojim da je 400W malo za postojeći hardver u punom opterećenju)

Član
Učlanjen(a)
13.11.2012
Poruka
276
zato sam i pitao kakva ti je napojna.i meni se čini da je 400 w malo na tu konfu.što se tiče beepova,kad pališ računar mora se čuti samo jedan beep.sve ostalo ukazuje na hardwer(koliko ih je i kakvi su zavisi da li ti je bios AMI i AWARD).obrati pažnju na to

Natrag