Molim vas za pomoc u vezi nagradne igre

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
8
Dugo nisam postavljao na ovom forumu ali evo sada kada mi je potrebna pomoc javljam se :)
Ne znam da li ste upoznati sa nectar nagradnom igrom za nije svejedno reklame. Ako niste pogledajte ovde:
Kod:
nijesvejedno.com
. Ja ucestvujem u ovoj nagradnoj igri. Vecina reklama u top 10 su ocajne....mislim da je moja veoma bolja naravno :D pa vas molim da glasate za moju reklamu. Sve sto treba da uradite je da se registrujete na sajt, potvrdite email, ulogujete se na sajt, odete na link ispod i kliknete na 'glasaj'. Svaki dan se moze glasati ali vas ako mrzi mozete mi dati username i pass sa kojim ste se registrovali pa cu ja glasati svaki dan umesto vas. Ovo mi je veoma bitno, malo sam se kasno setio da postavim, ali evo vec imam 60 glasova i uz vasu pomoc mozda budem napredovao jos brze. Postupak glasanje
1. idite na
Kod:
www.nijesvejedno.com
2. idite na karticu postavi svoj video
3. idite na registracija
4. popunite podatke i kliknite na registracija
5. ulogujte se na svoj email da bi ga potvrdili, videcete da vam je stigao email od nectara
6. ulogujte se na sajt
7. idite na ovaj link
Kod:
http://nijesvejedno.com/glasaj/video/id/492/
i prikazace vam se moja reklama
8. Kliknite na 'glasaj' dugme koje se nalazi ispod videa

Hvala svima unapred!

p.s. ako sam na losem mestu postavio temu, unapred se izvinjavam. Pozdrav svima

Član
Učlanjen(a)
18.11.2010
Poruka
21
Prijatelju 10000 evrica je pozavidna sumica.
Sta dobijamo mi koji glasamo za tebe ako pobedis.
Pozdrav i srecno u takmicenju.

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
8
Druze ja sam to postavio da mi se pomogne. Ne dobijate nista. Mislis da bih se ja zezao da snimam reklamu da mi pare ne trebaju? Ali problem je sto je mentalitet ljudi danas da nece da ti pomognu. Tvoj glas mi ne treba, treba mi glas ljudi koji znaju koliko je tesko danas zaraditi.

Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
ne možeš sa takvim stavom navesti ljude da glasaju...svaki glas ti je bitan...i ako stvarno želiš da zaradiš,pokušaj biti ljubazniji prema ljudima,pa će i oni tebi da pomognu....yes3

Natrag