Molim pomoc gde bi najbolje bilo napraviti besplatan sajt

Član
Učlanjen(a)
13.05.2010
Poruka
9
Molim pomoc gde bi najbolje bilo napraviti besplatan sajt i odrzavati ga. Da li je vredno na wordpressu napraviti besplatan sajt i uopste sta mislite o tome. Ili mozda Blogspot na njemu napraviti besplatan sajt, da li je ko napravio slicno i kakva su iskustva. Hvala
 
Član
Učlanjen(a)
04.01.2013
Poruka
34
Ja koristim blogger tj blogspot već godinama i solidan je, zadovoljan sam. Međutim na Wordpressu imam takođe jedan sajt, ali na pravoj domeni koju zakupljujem i Wordpress ima mnogo više dobrih opcija. Međutim, ne znam da li je tako i kod verzije besplatnog sajta.

I pojasni malo kakav sajt planiraš praviti (nešto za firmu, neki news sajt ili šta već) da bi ti neko dao precizniji odgovor.
 
Član
Učlanjen(a)
13.05.2010
Poruka
9
Slikam i hocu da uradim sajt sa mojim slikama, ono kao moja licna karta i naravno da sve sto bude novo izbacim na sajt. Verovatno bi i nekad nesto i napisao.
 
Učlanjen(a)
03.01.2015
Poruka
5
Imate besplatan web dizajn kod Monstruma, adresa je
Kod:
http://monstrum.rs
plaćate samo hosting i domen.
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
11.07.2010
Poruka
13
Ako pravis neki sajt o sebi najbolje je blog. E sad imas dosta blog sajta (blog.rs,blogspot,bloger...) ako hoces nesto ozbiljnije a nisi toliko strucan ucoz.com,webs.com ... ako hoces jos nesto ozbiljnije treba ti hosting i domen (joomla,wordpress....)
 
Natrag
Top