Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Koji addon?dal neko ima menu za adon?
?pravim addon za kodi i hvali mi menu adona koji ide na pastebin...
To je dosta nezgodno.ja ne mogu da se snadjem sa znakovima na tastaturi.
imao sam vec svoj addon pre par godina,tako da znam kako i sta ide oko addona.Nemam menu i ne mogu ga download...Koji addon?
Ne postoji univerzalni menu za sve addone, programe,...
?
Pastebin je mesto za razmenu tekstualnih fajlova.
Ako se traženi menu nalazi na nekom pastebin serveru, daunloduj file/menu na svoj računar ili jednostavno selektuj ceo tekst, pastuj ga u prazan notepad fajl i sačuvaj.
To je dosta nezgodno.
Ako želiš da praviš adoon(e), moraćeš da znaš rasporesd svih karaktera na tastaturi.
Ok, ako ti tako kažeš. Jedino mi nije jasno kako si tada (na)pravio menu?imao sam vec svoj addon pre par godina,tako da znam kako i sta ide oko addona.
Ako je to menu sa gornje slike, ne vidim drugi način osim da ga prekucaš.Nemam menu i ne mogu ga download...
Tada nisam napravio menu vec sam imao gotov sa youtub-a.Ima video kako se pravi addon ali je autor uklonio link za download,a ja tada nisam sacuvao menu.Ok, ako ti tako kažeš. Jedino mi nije jasno kako si tada (na)pravio menu?
Ako je to menu sa gornje slike, ne vidim drugi način osim da ga prekucaš.
BTW, na početku prve linije ispred znaka ? fali karakter <.
Verovatno si negde napravio neku grešku.kad kliknem ne otvara nijedan kanal,sta moze biti?
ako zelis kontaktiraj me privatno,ja tebe ne mogu jer ti je onemoguceno.Verovatno si negde napravio neku grešku.
Gde? Možda pri kucanju, možda u proceduri, možda...? Nemoguće je reći samo na osnovu "ne otvara nijedan kanal". To nije informacija, to je manifestacija.
Trebalo bi da napišeš šta si i kako si radio, korak po korak. Jedino tako bi se moglo ući u trag grešci. Sve ostalo je gledanje u pasulj.
... kontaktiraj me privatno