Molba -aministraciji foruma

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Da li bi mogli da napravite privremenu temu samo da okachim slike koje cu da poshaljem za akciju pravljenja novog logotipa?
Da napravite temu gde cu samo ja da vidim slike (i administracija) ako je to uopshte moguce.
Zeza me neshto transparencija ,a necu da se pravim pametan da ih postavljam u temi gde su postavljena pravila za ovu akciju. Dakle samo da proverim kako izgleda na forumu pa posle obrishite. Jer u fotoshopu mi pokazuje lepo transparenciju ali kada sachuvam pojave se neke mrljice kada pregledam preko ACDSee programa. Ako ne mozhe onda obrishite ovu temu i javite mi preko PM-a

PS nisam probao da li mozhe preko PMa,javite mi ako mozhe i tako.
Hvala

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Da li bi mogli da napravite privremenu temu samo da okachim slike koje cu da poshaljem za akciju pravljenja novog logotipa?
Da napravite temu gde cu samo ja da vidim slike (i administracija) ako je to uopshte moguce.
Zeza me neshto transparencija ,a necu da se pravim pametan da ih postavljam u temi gde su postavljena pravila za ovu akciju. Dakle samo da proverim kako izgleda na forumu pa posle obrishite. Jer u fotoshopu mi pokazuje lepo transparenciju ali kada sachuvam pojave se neke mrljice kada pregledam preko ACDSee programa. Ako ne mozhe onda obrishite ovu temu i javite mi preko PM-a

PS nisam probao da li mozhe preko PMa,javite mi ako mozhe i tako.
Hvala
Ovo što tražiš možeš probati na svojoj PP. Nema potrebe da se otvara posebna tgema za to. BTW, u kom formatu memorišeš slike?

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
PSD GIF JPEG...sva 3. Hvala za ovo. Poslacu na PP ali ne znam kako sam sebi da poshaljem LOL Mozhesh da dilitenzi.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ipak je losha transparencija...Hvala na odgovorima.

Natrag