I ja kažem extra.
E pa da nastavimo ...
Što se tiče uploada, on se sastoji iz delova, ipak svaki deo bi mogao da bude i sam za sebe autonoman i da odgovara nekoj podtemi, to jest da može da bude opearativan i sam za sebe. Na primer , skinuo sam već jedan deo, skidam drugi, a rasklapam i pregledam prvi.
Autoapdejtovanje spiska fajlova - Nisam programer ali programiram u Autohotkeyu po malo i u njemu skeniraju se svi fajlovi i oni koji su naknadno dodati, potom kada završi spisak stvara GUI na osnovi spiska za pokretanje pojedinih stavki, problem je što neki antivirusi kompajliran program u Autohotkeyu smatraju za trojan pa ga blokiraju.
Kompresija - svaki fajl može i da bude kompresovan i da engine za dekomresiju koji je u samom disku, prilikom selektovanja pdf knjige recimo, prvo je rasklopi iz 7zip arhive. To je kada "externa" kompresija ima nekog većeg značaja. Problem su najviše filmovi sa diska jer s njima za što manje zauzeće memorije mora da se radi "interno", to jest uslikati iz njih samo najznačajnije frejmove, pa nekim gif kreatorom stvoriti gif sliku sa frejmovima.
Atribucija - Sva atribucija naravno pripada boki71. Dalje svođenje na manje zauzeće memorije "internom" kompresijom čak i pdf fajlova povećava ipak šanse za buduće manipulacije ugrožavanja atribucije. To jest, neki pdf fajlovi se mogu svesti samo na tekst fajlove . Što se tiče slika, možda može da im se ugradi nevidljivi watermark.