Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Moji Tutorijali i Projekti - 2 DVD

  • Začetnik teme boki71
  • Datum pokretanja
boki71

boki71

ADMINISTRATOR
mnogo jednostavnije ti je bilo da u Autorun Typhoon napravis svoj meni i kreiras dva dugmeta (disk 1 i disk 2) te da kreiras precice ka tim folderima ,to zatim usnimis i narezes.......za sjedinjavanje treba malo vise vremena a ima u medjuvremenu i novih tutorijalka koji se takodje trebaju integrisati tako da ne zerim iskreno ,ali odradicu kada budem imao malo vise vremena.....
 
joca pa

joca pa

Član
Boki jel moze mala pomoc,posto vidim da ti najvise znas o Visual Basic-u na ovom forumu???

Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Dim MyRandomGenerator As System.Random
Dim RanNum As Integer
Dim BrojPokusaja As Integer
BrojPokusaja = 0
Do Until (KOJI KOD OVDE TREBA UPISATI?)
MyRandomGenerator = New System.Random
RanNum = MyRandomGenerator.Next(0, 2)
BrojPokusaja = BrojPokusaja + 1
TextBox2.Text = BrojPokusaja
Loop
Cilj mi je da izbrojim koliko koliko ce se puta petlja izvrsiti dok slucajno izabrani broj (npr. 1) ne bude izabran 3 puta za redom!Hvala unapred!!
 
B

baka5

Član
Ovo izgleda stvarno extra, kako ka mogu doci do ovih DVD-a
 
daxy77

daxy77

Član
I ja kažem extra.
E pa da nastavimo ...
Što se tiče uploada, on se sastoji iz delova, ipak svaki deo bi mogao da bude i sam za sebe autonoman i da odgovara nekoj podtemi, to jest da može da bude opearativan i sam za sebe. Na primer , skinuo sam već jedan deo, skidam drugi, a rasklapam i pregledam prvi.
Autoapdejtovanje spiska fajlova - Nisam programer ali programiram u Autohotkeyu po malo i u njemu skeniraju se svi fajlovi i oni koji su naknadno dodati, potom kada završi spisak stvara GUI na osnovi spiska za pokretanje pojedinih stavki, problem je što neki antivirusi kompajliran program u Autohotkeyu smatraju za trojan pa ga blokiraju.
Kompresija - svaki fajl može i da bude kompresovan i da engine za dekomresiju koji je u samom disku, prilikom selektovanja pdf knjige recimo, prvo je rasklopi iz 7zip arhive. To je kada "externa" kompresija ima nekog većeg značaja. Problem su najviše filmovi sa diska jer s njima za što manje zauzeće memorije mora da se radi "interno", to jest uslikati iz njih samo najznačajnije frejmove, pa nekim gif kreatorom stvoriti gif sliku sa frejmovima.
Atribucija - Sva atribucija naravno pripada boki71. Dalje svođenje na manje zauzeće memorije "internom" kompresijom čak i pdf fajlova povećava ipak šanse za buduće manipulacije ugrožavanja atribucije. To jest, neki pdf fajlovi se mogu svesti samo na tekst fajlove . Što se tiče slika, možda može da im se ugradi nevidljivi watermark.
 
B

biga1005

Član
Pozz Boki71. Hvala na ovome, jako lijepo što si podjelio s nama.
Ali imam jedan problem. Sa DVD-om 1. Kad krenem raspakiravati javi mi "Archive is either in unknown format or damaged".
Koristim Winrar. Otvarao sam pojedinačno dijelove, i svi se otvaraju osim prvog dijela. na njemu izbaciva tu grešku.
 
Top