Moja tema za World Cup 2014

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Njemačka Francuska
Mnogo slaba utakmica pogotovu što je to klasik mundijala. Očajni francuzi u najbitnijem mecu, obe ekipe bi Cile, kolumbija, meksiko izbacili. Sledece godine Prvenstvo južne amrike, Cile domacin, a 2026. 99 posto meksiko treći put domacin i stadion Asteka! :)
 
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Argentina Belgija
Svim srcem za belgiju, još pre mesec dana sam dao analizu ove ekipe, danas sam siguran da će biti bolji od Argentine ali ne i da neće imati odmoc sudije.
 
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Kostarika Holandija
Prvi put igraju, kvota na holanddiju je kladionicarska, lako može ovo u produžetke ili crveni karton, vredi rizikovati na ovom mecu. Fizički nisam siguran koliko može kostarika, valjda neće sudija opet da progura holandiju
 
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Argentina Belgija
Toliko malo smo videli, a toliko utisaka imam.
Belgija iako mi se mnogo svidjaju i rekao sam još ranije da mogu više od ovoga, ovo je bruka kako su odigrali, a iako su mladi teško da će moći za cetri godine slično da dožive.
Uvek kudim komentatore sa rts ali pedja je ovu utakmicu stvarno dobro odradio, vidi se da se spremao za meč dosta.
Mesi odigrao perfektan meč za trenera, ali vidi se koliko iskustvo imaju, pa u drugom poluvremenu ni četvrtina vremena nije bilo efektivne igre. Ali i za to se mora biti majstor. Ricoli sa pomocnicima perfektne odluke doneo, ali stil sudjenja mu je katastrofalan i ovime ga fifa ispraca sa prvenstva. Zabelja je pravi trener za ovaj tim ma koliko drugi mu nalazili milion mana. Samo se nadam da će u svlačionici odraditi isti posao i za polufinale. Belgija kao i Francuska kao i Kolumbija kao da su se predali pred mečeva ove runde, nadam se da Kostarika nije pred Holandijom.
Sportski pozdrav
 
Natrag
Top