Moja dokumenta na sigurnom

Učlanjen(a)
21.08.2009
Poruka
5
Kako da folder My Documents prebacim sa particije C na particiju D u Windows 7 . U XP sam to znala da radim,ali sada sam instalirala Win 7 i ne snalazim se baš dobro.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
napravi jedan folder, i sav sadrzaj iz my documents-a kopiraj u njega

Učlanjen(a)
21.08.2009
Poruka
5
Da,ali tako će samo trenutni sadržaj biti iskopiran,a ja želim da se i na dalje sve smešta u taj novi folder na D.Posle instalacije prebacim My Documents na D i sve ide tamo na sigurnom.To je pitanje.KAKO.

Motherfucker xD
Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
587
Pa onda kad god instaliras neki program, igricu ti u instalaciji izaberi particiju D xD :D

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
163
Kao što je n3m3sis napisao na patriciji D: kreiraj folder nazovi ga MyDocuments vrati se na izvorni MyDocuments na patriciji C: otvo ga i selektuj sve što imaš smješteno u njemu, u otvorenom meniju File and Folder Task klikni na Muve tish folder i u padajućem meniju izaberi patriciju D: i klik na novi folder koji si kreirala svi selektovani podaci (slike, muzika, dokumenti) biće prebačeni na patriciju D: u folder My Documents. Na ovaj način si izmjestila ono što si htjela sa patricije C: na patriciju D:.
Kod novih instalacija ili snimanja uvijek ti se otvori prozor u kojem je navedena putanja gdje će podaci biti pohranjeni npr:
C:/My Documents/My Music/.... ti selektuj C: i ukucaj slovo D sve ostalo ostaje isto i tako će ti se podaci (u ovom slučaju muzika) pohraniti tamo gdje si i htjela. Sve isto ti je i sa drugim stvarima. Ja lično na C imam operativni sistem, a pjedine programe kao što je antivirus dodatne začtite bitni podaci držim na D radi obaranja sistema da ih ponovo ne moram instalirati

Član
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
54
C:\Users\Korisnik\ i desni klik na Documents. Izaberes karticu location, move, i ... dalje ces se snaci. Isto mozes i muziku, snimljene pozicije igara...

Natrag