Moj izbor (program za izbor zanimanja)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
4.265
Moj izbor (program za izbor zanimanja)



:info:

Moj izbor je računalni program profesionalnog usmjeravanja namijenjen korisnicima starijima od 13 godina: učenicima osnovnih i srednjih škola, studentima, nezaposlenim osobama, zaposlenim osobama koje razmišljaju o promjeni zanimanja i svima onima koje zanimaju različite informacije o zanimanjima.
Korištenje programa besplatno je za sve krajnje korisnike – učenike, nezaposlene osobe i druge, a institucije koje program žele koristiti u svojim ustanovama plaćaju jednogodišnju licencu.

Program pruža mogućnost korištenja triju osnovnih funkcija Programa: pretraživanje informacija o 300 različitih zanimanja, pretraživanje informacija o mogućnostima obrazovanja na području Republike Hrvatske te mogućnost testiranja interaktivnim upitnikom samoprocjene interesa. Savjetnicima koji ga koriste u postupcima profesionalnog usmjeravanja može pružiti dodatni uvid u interese korisnika te pružiti nove ideje i izvore informacija za savjetovanje.

:download:

Kod:
[FONT=Comic Sans MS][url=http://rapidshare.com/files/287667717/Moj_izbor.rar]RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting[/url][/FONT]

Serijal ako trazi

03M6-2965-8147
 
Član
Učlanjen(a)
23.07.2010
Poruka
2
Da li moze nova licenca jer dobijam obavestenje da" je licenca istekla i da se kontaktira Hrvatski zavod za zaposljavanje".
Inace taj program je veoma zanimljiv za profesionalnu
 
Član
Učlanjen(a)
01.05.2009
Poruka
61
E,ako vam treba program da bi odredili zanimanje,slobodno idite skocite sa mosta -.-
Zanimanje treba sami da izaberemo a ne program da izabere!
 
Natrag
Top