Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Moderni 3D zidovi i paneli

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
#1
Moderni 3D zidovi i paneli

Reljefni paneli u tri dimenzije su odličan detalj u prostoriji. Mogu da prekrivaju čitav zid, samo jedan deo ili da imaju ulogu paravana. Stvaraju prijatnu atmosferu u sobi

1_zps5290bd65.jpg


Najveću prostoriju u domu, a to je obično dnevna soba, možete da osvežite jednim potezom - postavljanjem panela na jedan zid. Reljefni, u tri dimenzije, sjajan su detalj u prostoriji. Do sada su obično krasili luksuznije hotele i restorane, ali dizajneri su ih prilagodili i životnom prostoru. Idealni su za najmodernije domove, minimalistički uređene.

Mogu da prekrivaju čitav zid, samo jedan deo ili da imaju ulogu paravana. Prave se od drveta, kamena, plastike, metala, pleksiglasa. Imaju udubljenja, ispupčenja, u obliku kugle, kupe, elipse, talasa, da izgledaju kao saće ili koncentrični krugovi...

Pažnju privlače i kada su u beloj boji, a posebno su dekorativni u ljubičastoj, boji trave i u različitim nijansama plave. Paneli nisu ravni, pa se na njima, uz dobro osvetljenje, stvara savršena igra senki. Zidovima udahnjuju život i stvaraju prijatnu atmosferu, mogu da zadovolje ukuse najvećih hedonista. Uz to su kvalitetni, veoma izdržljivi i deluju kao umetnička dela.

Ipak, kako ništa nije savršeno, ni trodimenzionalni zidovi nisu izuzetak. Imaju dve slabe tačke, prilično su skuplji od svih vrsta tapeta i boja za krečenje, a i komplikovaniji za održavanje, jer se u raskošnim talasima, izbočinama i udubljenjima zadržava prašina.

2_zpscb7123c1.jpg


Izvor: Večernje novosti
 
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
#4
Šta i inače, skinuti ih i zameniti. Ili samo prekrečiti. Ionako ništa nije večno.
 

Top