Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Moc Podsvesti - Dzozef Marfi

  • Začetnik teme gacee016
  • Datum pokretanja
G

gacee016

Član
#4
Aha, pa dobro, to su vasa misljenja, ali verujem da ima i druge strane koje ne misle da je cisti marketing, ali tebe niko ne tera da je citas ako ne zelis tako da ne vidim kako je to marketing... @GorillazUnit Znaci da nisi ni razumeo o cemu knjiga uopste govori...:)
 
N

Nurr75

Član
#5
Citala sam tu knjigu i smatram da nije marketing vec poruku treba dublje shvatiti jer je povezena sa duhovnoscu,,,
 
M

mastermile

Član
#6
Moze li mi neko reci gde da skinem ovu knjigu,cuo sam da je odlicna..
 
riodetriodzipb

riodetriodzipb

Član
#7
Moc podsvesti je sjajna knjiga, s obzirom da je osnova podsvest, kao bankovni racun, koji se puni. Podsvest se puni ili hrani dobrim informacijama, kao sto se bankovni racun puni novcem. Puno dobrih informacija, puno malih pobeda dovodi do velike pobede. Knjigu sam pre dva meseca poklonio jednoj, meni dragoj osobi. Preporuka za ovu knjigu.
 
I

ICDT

Član
#8
ja sam skoro poceo da citam tu knjigu i skroz je OK za sada, sa originalnim idejama i porukom
i sigurno nije marketing
 
kalina10

kalina10

Član
#9
Procitala sam knjigu Moc podsvesti. To je jedna dobra i poucna knjiga,svakom bi je preporucila da je procita ako treba i par puta.Posto sve polazi od nas samih i nasih misli, kako mislimo i radimo tako nam se i vraca.
 
G

gradimir s.

Član
#10
Problem u knjizi je što stalno ponavlja jednu te istu stvar, kao i 99% drugih self-help knjiga.
 

Top