Mladoženja i pred oltarom na Internetu

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ne forumaši će to znati pre,nego ću mu reći ja se izvinjavam ali u ovo vreme moram makar 5 min. da postujem na forumu,tako da ćete morati sačekati da završim :D

Da sam mladoženja rekao bi ti samo "Aha, znači srećo toliko su ti bitni u ovom momentu, e pa onda možeš odmah da im saopštiš da se venčanje odlaže - za sva vremena"
Ne vredi, postoje stvari u životu oko kojih nema šale i mesta ekperimentisanju radi... ne znam ni ja čega :dntknw::D

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.630
Da sam mladoženja rekao bi ti samo "Aha, znači srećo toliko su ti bitni u ovom momentu, e pa onda možeš odmah da im saopštiš da se venčanje odlaže - za sva vremena"
Ne vredi, postoje stvari u životu oko kojih nema šale i mesta ekperimentisanju radi... ne znam ni ja čega :dntknw::D

Naravno da bi tako i ja reagovala ali malo šale nije na odmet :D

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.630
Vidiš da je već nekom palo na pamet a svaka osoba koja je u tom momentu na takvom po meni veoma bitnom događaju,i ako imalo voli i poštuje svoju buduću suprugu neće to uraditi...ma kakav net zaluđenik bio :)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Vidiš da je već nekom palo na pamet a svaka osoba koja je u tom momentu na takvom po meni veoma bitnom događaju,i ako imalo voli i poštuje svoju buduću suprugu neće to uraditi...ma kakav net zaluđenik bio :)

Mislim da nije tu ljubav u prvom planu tj u najgore vreme je potisnuta nekom drugom preokupacijom. Možda čovek obožava svoju suprugu ali je nervoza i možda pogrešna procena uticala da greška bude ogromna. Mada opet ako ljubav u tom moment nije prioritet, ne znam kada će da bude :)

Natrag