Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja bih samo HDD stavio malo vislje,ako ne planiras jos jedan.Samo zbog boljeg hladjenja.Ako mislis stavljati jos jedan,onda u redu.Te kablove koji su duzi,slobodno uguraj u mesto gde bi trebao biti Flopy.Ako mislis stavljati neki citac kartica umesto flopy-a,onda u prostor izmedju HDD-a i citaca.Tako da ti nekada ako budes nesto proveravao na ploci,recimo redosled kablica za vezu maticne i HDD-a,ili baterije za BIOS.Konfiguracija pojacana sa
AMD Radeon HD 6670 2gb
i sad to izgleda ovako....
sledi instalacija !
radi se o tome da je to neko neadekvatno kuciste.. koje sam kupio jer sam sa njime dobio i napajanje ... sa tim napajanjem kuciste lepo izgleda, ali kad ubacim Chiftec jednostavno nema mesta.
HDD sam ugurao u cosak jer samo tamo i moze !
ostala mesta su za SSD.
evo slika sa orginalnim napajanjem
Pogledajte prilog 105237
i slika sa Chiftec napajanjem...
Pogledajte prilog 105238
da bi resio taj problem manjka prostora, jedino mi preostaje nabavka drugog boljeg veceg kucista...
https://www.emmi.rs/ku%C4%87i%C5%A1ta-kuciste-ms-industrial-spectrum-gaming-bez-napajanja.11.html?productId=67564&utm_source=eponuda.com&utm_medium=eponuda&utm_campaign=direct_link&code=02a3