Mišljenje o grafičkoj kartici

Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
Pošto sam naručio računar koji sadrži grafičku karticu: AMD R9 270X zanima me vaše mišljenje o njoj i koje će sve igrice moći do max da tera poz.

Član
Učlanjen(a)
27.12.2009
Poruka
175
U kombinacija sa i7 procesorom i kvalitetnom plocom i napajanjem terace sve na 1920x1080 ( ipak je to karta od 190-200e) e sad neke igre nece moci bas na ultra podesavanjima da imaju veliki fps ( neke su optimizovane za nvidia kartice) ali to je dlaka u jajcetu. Sve u svemu graficka je extra po meni( malo je bolja gtx 760 ali i skuplja, tvoja moze da se klokne i da je pristigne) i lepo ces se ti naigrati najnovije igrice :beee:. Uzdravlje da te lepo sluzi.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Sto mora i7 jbt, pa nije to FirePro grafika za ultra rendanje, covek igra, ne renda u 3D maxu i sl.
svaki i5 ce proterati tu grafu bez problema, kao i AMD FX-6xxx modeli

Član
Učlanjen(a)
27.01.2011
Poruka
151
Pošto sam naručio računar koji sadrži grafičku karticu: AMD R9 270X zanima me vaše mišljenje o njoj i koje će sve igrice moći do max da tera poz.

Bilo koji Amd procesor serije 6xxx ce biti vise nego dovoljan da potera skoro sve igre!
Sobzirom da softver jos nije optimizovan da iskoristi svih 6 jezgara kako treba!
Tako da ne sekiraj se za to!
Samo obrati paznju na maticnu plocu da je malo kvalitetnija i da je nadogradiva bilo koju
platform da uzimas amd ili intel!

Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
Bilo koji Amd procesor serije 6xxx ce biti vise nego dovoljan da potera skoro sve igre!
Sobzirom da softver jos nije optimizovan da iskoristi svih 6 jezgara kako treba!
Tako da ne sekiraj se za to!
Samo obrati paznju na maticnu plocu da je malo kvalitetnija i da je nadogradiva bilo koju
platform da uzimas amd ili intel!
Procesor koji se nalazi u kućištu je i5 4570

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Ih brate, sasvim dovoljno i za jacu grafiku, dobro je sto si isao na intel, bolja je podrska.
Cudo nisi isao na nvidia-u GTX 760 TF

Član
Učlanjen(a)
27.01.2011
Poruka
151
Procesor koji se nalazi u kućištu je i5 4570

Slazem se sa nikolajub bice to i vise nego dovoljno za igranje mozda ne svih igara na ultra high podesavanjima ali
Ali vise nego dovoljno za vecinu na high podesavanjima!
Nek te dobro sluzi!
Kasnije se mozes odluciti za neku jacu grafu kad se za to ukaze potreba!

:buba_lcd:

Natrag