Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Mislite da ste znali sve o Ubistvu u Orijent ekspresu? Pogledajte novi trejeler za rimejk...

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Mislite da ste znali sve o Ubistvu u Orijent ekspresu? Pogledajte novi trejeler za rimejk čuvenog filma

Jedan od najuzbudljivijih filmskih naslova koji dolaze u bioskope ove jeseni sigurno je film „Ubistvo u Orijent ekspresu“, adaptacija popularnog romana Agate Kristi iz 1934. godine, a pred nama je novi trejler u kome se krije trag ka razrešenju misterije.


Kenet Brana kao Poaro u "Ubistvu u Orijent ekspresu"

Rimejk filma „Ubistvo u Orijent ekspresu“ donosi nam poznatu priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kome nema nevinih. Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena. Herkul Poaro, povešće borbu sa vremenom kako bi razrešio misteriju, pre nego što ubica ponovo napadne.


U ulozi kultnog Poaroa gledaćemo Keneta Branu, koji je istovremeno i režiser, producent, i predvodnik sjajne glumačke ekipe, među kojima su Džoni Dep kao Samjuel Račet, Mišel Fajfer kao gospođa Habard, glamurozna, tvrdoglava žena sa tajnom, Penelopa Kruz kao Pilar Estravados, Džudi Denč u ulozi princeze Dragomirove, ruske plemkinje, Dejzi Ridli kao Meri Debenam, devojka iz radničke klase, i mnogi drugi.


Džoni Dep

Vožnja čuvenim vozom može da počne, jer „Ubistvo u Orijent ekspresu“ stiže u domaće bioskope 9. novembra.(Blic Online)
 
Top