Mislim da mi otkazuje graficka?

Učlanjen(a)
02.05.2014
Poruka
7
Napisao sam ,ali nema veze,znaci maksimalna temperatura do koje je dolazila jeste 53-55 stepeni dok igram ili dok imam pusten stress test OCCT.Inace, tokom testa sve vreme pratim te temperature, bas nista nisam uspeo da provalim iz toga. Vec bih ja do sad vratio graficku,ali stvarno ne razumem kako je moguce da nekad u igri ne crashuje, a nekad crashuje(blue screen,display driver has stopped responding i to). Ali,prilikom stress testa graficke uvek dobijam poruku display dirver has stopped responding. U medjuvremenu sam razgovarao sa covekom koji mi je i sklopio racunar, i on tvrdi da je malo verovatno da je problem graficka.
A i nisam nesto preterano voljan da uradim novu instalaciju windowsa,prvo moram da nabavim neki eksterni hard da bih mogao da sacuvam ovo sto imam xD Hvala u svakom slucaju

Učlanjen(a)
02.05.2014
Poruka
7
Evo update :D Pozajmio mi covek koji mi je i sklopio racunar njegovu jednu graficku,uradio ja testove sad,nema crashova,znaci definitivno je graficka bila u pitanju XD

Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
Probao sam sa tim programom,probao da ocistim sve ,instalirao novi drajver,pustio OCCT test i posle 4 minuta dobio istu onu poruku ''display driver AMD has stopped responding and has succesfully recovered''

Skini Amd cleanup utility sa njim ocisti drajvere normalno ne u safe modu!
restartuj komp posle toga proteraj ccleaner par puta i instaliraj nove drajvere
to bi trebalo da ti resi problem!

Učlanjen(a)
02.05.2014
Poruka
7
Vec je sredjen problem,nosim graficku da mi zamene u ponedeljak.... Skinuo sam taj amd cleanup utility davno jos i pobrisao je i drivere koji nemaju veze sa amd-om,nego sve usb ,nisam mogao van safe mode-a da koristim ni mis ni tastaturu....
I ccleaner sam probao isto ,nista pomagalo nije,neispravna je graficka.....

Natrag