Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

minix neo x6?

  • Začetnik teme tkomi
  • Datum pokretanja
tkomi

tkomi

#1
Pozdrav! Ubacio sam listu kanala,i otvorio je preko mx playera ili vlc playera.kada mi se pojavi lista kanala,otvorim jedan Kanal,ali posle ne mogu da prebacujem na sledecem kanalu nego moram da se vratim unazad u listi kanala i da stisnem direktno na Kanal.Ima li kakvo resenje da moze da se prebacuju kanali direktno?trazio sam u opcijama ali nisam mogao da nadjem.
 
E

emiroo

#3
najbolia ap za gledanje iptv kanala ti je perfekt player skini ga sa play stora i uzivaj
 
B

blabetalo

#4
Da nebih otvarao novu temu nadovezao bih se na prethodnike.
Imam Minix Neo X7 koji kada radi je super kao media centar.
Nazalost za njega vise nema sluzbenih update od Minixa i to stvara probleme.
prilikom gotovo svakog update sa strane google prvo mi prestaje raditi xbmc(fabricke postavke) ili kodi kojeg nabacim kao app.
pokusavao sam da sprijecim update kroz settings za vecinu appova ukljucujuci i sam Play Store ali nepomaze.
Ova napravica se koristi iskljucivo kao media centar i rado bih se rijesio svih ostalih appova koji dolaze preinstalirani ali i to pravi probleme jer izgleda nevoli suvise cackanja.
OP je Android Kit Kat 4.2
pozdrav
 
tkomi

tkomi

#5
Kod:
https://www.google.ch/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjQ48HsquTZAhUDWywKHXjiBMoQtwIIbzAD&url=https://www.youtube.com/watch?v=YIRhhizaxdk&usg=AOvVaw3lakW7sfi4-k1xCPDyawNW
pogledaj ovo.
 
Poslednja izmena od urednika:

Top