Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Milos Vlalukin

  • Začetnik teme ljubopitljiva
  • Datum pokretanja
ljubopitljiva

ljubopitljiva

Član

Milos Vlalukin - Glumac 30 godina


Bio je dečko koji obećava. U predstavi pozorišta Boško Buha. Njegove kolege kažu da je i u stvarnosti tako, i da ćemo od ovog glumca tek videti velike stvari. Oni prvenstveno misle na uloge koje dolaze, a tridesetogodišnji Beograđanin dobio je priliku da u Survivoru pokaže sve svoje talente, i ljudske i glumačke.

Ali, tamo će Milošu Vlalukinu biti potrebno mnogo više od glume da izdrži ono što ga čeka, jer surovi uslovi ne dozvoljavaju cigarete, alkohol i još mnogo toga. A Miloš je strastveni pušač. Po sopstvenom priznanju konzumira čak 30 cigareta dnevno! Nekoliko puta je pokušao da ostavi duvan, ali ga je stresan posao sprečio u tim namerama. Od alkohola voli da popije pivo, 5 komada dnevno.

Filipinsko surovo ostrvo biće zaista veliki izazov i iskušenje za ovog glumca, koji upis na FDU smatra životnim preokretom. Za MIloša Vlalukina znamo iz filmova “Who the fuck is Miloš Branković?” i “Sutra ujutru”. Glumio je u nekoliko televizijskih serija. Najviše posla ima u pozorištu, ali on sanja o velikoj filmskoj ulozi kojom će pokazati svoju vrednost. Smatra da je njegov talenat nedovoljno iskorišćen i film mu je najveća želja.

Trenutno živi sam, a prethodno je četiri i po godine živeo sa glumicom Nadom Šargin. Priznaje da nije veran tip. Kada krene put filipinskom pakla, možda ćemo o misterioznom Milošu i njegovim ljubavnim podvizima saznati nešto više od devojaka sa kojima je bio.
 
Tito Pulo

Tito Pulo

Član
Neverovatno, ali ja uprkos svakoj verovatnoći imam bolje mišljenje o njemu nego što sam imao do pre par dana. Samo da napomenem da sam imao jako loše mišljenje (baš ovo što si navela), sad je za nijansu bolje, ali mi nikako ne leži.
 
Cameron14

Cameron14

Član
po meni je lik skroz ok...tako opušten,smiren....obožavam takve tipove...
 
ljubopitljiva

ljubopitljiva

Član
Antipatican lik do koske. Prvi put sam ga videla u filmi Mi nismo andjeli 3 i zgadio mi se. Decko je tako odvratan da ja nemam reci.
 
besherat

besherat

Član
meni djeluje kao lijena osoba, mrzi ga da živi, ja bih ga udavila, čisto malo da ga razmrdam. Mlitav definitivno. Neće taj iznenaditi nekom akcijom.
 
besherat

besherat

Član
I dalje mislim da je najslabiji u svom plemenu po svemu. Nije ni za šta.
 
ljubopitljiva

ljubopitljiva

Član
Sav j euplasen kao pao sa marsa. Malo mi deluje asocijalno.
 
besherat

besherat

Član
Meni malo više. Čini mi se da njega ništa ne može da pokrene. Mislim psihički. Da mu ni do čega u životu nije stalo, nekako mi je jako flegmatičan, a ja bježim od takvih ljudi ko đavo od krsta, jer mi nabijaju nervozu. Volim "žive " likove, ne polumrtve ribe ( Bože mi oprosti na poređenju ).:)
 
Cameron14

Cameron14

Član
a joj,on se meni baš đasvi...ali fkt...strašan je flegman,a ja to obožavam...on se ne nervira,ne raduje...a niš pretjerano...sav je usporen....orilo-gorilo...:D
 
Top