Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Milojević: Možda nismo svesni, videćemo na žrebu za LŠ

  • Začetnik teme Torrent Maniak
  • Datum pokretanja
Torrent Maniak

Torrent Maniak

MODERATOR
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da još uvek nije svestan koliko veliki uspeh je napravljen ulaskom u Ligu šampiona, ali da će tim biti verovatno svestan toga kada na se žrebom izvuku moćni suparnici. Kako je naglasio, plasman u Ligu šampiona mu je najveći podvig u karijeri.

Crvena zvezda je remijem u Salcburgu (2:2) izborila prvi put mesto među 32 najbolja u novoformirnoj Ligi šampiona.Početak slavlja...
"Pokazali smo da imamo kontinuitet, ulazimo u sam krem evropskog fudbala. Možda nismo svesni, videćemo na žrebu. U ovom trenutku je Beogradu, Zvezdi i Srbiji potrebno da dođu veliki klubovi. Nadam se da će to biti spektakli za sve nas. Mnogo je Zvezda propatila godinama unazad. Drago mi je da je ova generacija bar donekle povratila dostojanstvo jer je Crvena zvezda ipak veliki klub", rekao je Milojević na konferenciji za medije u Salcburgu.

Kako je naglasio, plasman u Ligu šampiona mu je najveći podvig u karijeri.

"Verovali smo sve vreme. Bila je izuzetno teška utakmica. Protivnik je fantastičan, koji ima sistem i način igre, koga smo se pribojavali. Veoma dobro smo se pripremili, ali neke stvari u prvom poluvremenu nismo dobro radili".

Milojević dodaje da mu je posebno drago što je Crvena zvezda unela veru i emocije odličnim igrama krunisanim u Salcburgu.

Crvena zvezda je remijem u Salcburgu 2:2 u revanšu izborila mesto u Ligi šampiona, nakon 0:0 u Beogradu, a protivnike u grupnoj fazi će saznati na današnjem žrebu u Monte Karlu.

Prve utakmice su na programu 18. i 19. septembra, a poslednje 11. i 12. decembra.Izvor:RTS
 
Top