Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Milićević: “Nikada se nisam ložio na tranvestite!”

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Milićević: “Nikada se nisam ložio na tranvestite!”​

Milićević poručuje da nikada neće otkriti svoje seksualno opredeljenje​

Reditelj i fotograf Dejan Milićević, nakon što je preksinoć zbog najmanjeg broja glasova publike napustio rijaliti “Dvor Srbija”, poručio je da nikada neće otkriti svoje seksualno opredeljenje iako se godinama unazad spekulisalo da je priklonjen istom polu.

U razgovoru za Press, priznati stilista tvrdi da nikada nije voleo našminkana muškarce, a da je zauvek završio poslovnu saradnju sa pevačicom Majom Nikolić.

“Za dotičnu gospođu su u mom životu sva vrata zatvorena. Što se tiče Bokija 13, nikada se nisam ložio na tranvestite i našminkane žene – muškarce. Sve priče koje su se oko nas vrtele su samo da bi mi ukaljali ime”, revoltirano je rekao Dejan osvrnuvši se na čaršijske priče kako se zaljubio u “zvezdu Granda” Jovana Stefanovića.

“To je čista glupost! Samo mi se našao u trenutku kada su svi u rijalitiju bili protiv mene i to su iskoristili da me blate. Inače, znam da on jedva čeka da se šou završi kako bi se pomirio sa svojom devojkom”, izričit je on.

Milićević poručuje da nikada neće otkriti svoje seksualno opredeljenje.

“Za 25 godina karijere nikada nisam pričao o svojoj privatnosti. Ljudi svašta pričaju pa neka svako zamišlja šta mu je volja, ne zanima me”, kaže Deki i dodaje: “Ja sam institucija i brend, pa nikome neću dozvoliti da mi kalja ime, što sam pokazao i u kraljevstvu. Emotivan sam, ne stidim se svojih suza i svakog postavim na svoje mesto.”

Izvor: Press
 
Top