Milan Stanković dobio "Uverenje o heteroseksualnosti" od uredništva gej portala

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Milan Stanković dobio "Uverenje o heteroseksualnosti" od uredništva gej portala

news_579.jpg

Uredništvo GayEcho Web Portala izdalo je Uverenje o heteroseksualnosti Milanu Stankoviću, ovogodišnjem predstavniku Srbije na Evroviziji.

Od kada se pojavio u serijalu „Zvezde Granda“ raspravljalo se o seksualnoj orijentaciji Milana Stankovića, koja je doživela svoj vrhunac kada je Goran Bregović izjavio da „i mi geja za Evroviziju imamo“.

Stanković je u više navrata rekao da nema homoseksualnih sklonosti i zbog toga je uredništvo GayEcho portala odlučilo da podrži srpskog predstavnika na Evroviziji i da mu izda Uverenje o heteroseksualnosti.

Ovim uverenjem želeli su da mu pomognu da i ostali građani Srbije poveruju u njegove tvrdnje.

Izvor: Obrazac 69

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pobogu,za mogucnost izdavanja ove potvrde prvi put cujem!
"Putuj Evropo..."

Član
Učlanjen(a)
06.04.2010
Poruka
16
Jao boze sta reci o njemu izgleda ko gej i sve odjeca kosa a ovako lice isto.Ali nemora da znaci da je gay

Poslednja izmena:
Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Vala, meni izgleda k'o "furundžija", pa neka priča ko šta hoće i neka mi izdaju sto uverenja.

A i frizura mu je glupa, ali klinke se lože na to.

Pesma za Evroviziju je tek posebna priča, ustvari, sve tri su bile katastrofa (ding-dong, gospodine predsedniče i ova gde se spominje Beograd bez ikakvog smisla). Ustvari, kad bolje razmislim, kakav pevač, takva i pesma-prava.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma,do njegove seksualne orijentacije mi je kao do lanjskog snega.
Ali,izdavanje uverenja...!Pa,kao sto rece korisnik iznad,mi nemamo postenu pesmu ali bitno je da on ide sa uverenjem na Evroviziju...
Svasta!

Član
Učlanjen(a)
06.04.2010
Poruka
16
Pjesma za Euroviziju je toliko glupa znaci nmg da vjerujem koliko je glupoooooooooooooooooooooooooooo!!! Mogli su barem neku normalnu izabrati

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
A ko mari za pesmu?Kad se pomenuti izvodjac isprsi uverenjem,samo ce "pljustati" desetke...

Natrag