Microsoft Security Essentials

Član
Učlanjen(a)
06.08.2011
Poruka
2
Da li neko zna zašto neće automatski da mi updejtuje bazu definicija virusa. Molim pomoć wacko2

Član
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
211
Pogledaj malo ovde pa podesi,mada ne znam moj ti je savet da "predjes" na neki drugi antivirus MSE mi nije bas nesto.Pogledaj malo i ovu listu pa odluci :yea:

Član
Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
886
Microsoft Security Essentals je najbolji antivirusni program posle Kasperskog-a. Mozes zamisliti kad sam ga dobio uz kupljeni Windows 7.

Pozz
:beee:Zao mi je sto moram da ti kazem,ali Microsoft Security Essentals nije 100% drugi na listi(posle Kasperskog),nije ni u top 10
(mozda u nekoj listi koju je napravio totalni pocetnik u oblasti racunarstva)
Mozes zamisliti kad sam ga dobio uz kupljeni Windows 7.
:roll:Microsoft Security Essentals je besplatan,zato si ga i dobio uz Windows 7...ma da vredi 10e oni ti ga nebi dali uz Windows(u paketu)
Malo smo se salili,ali sve u svemu Microsoft Security Essentals i nije tako los......ali nije za listu najboljih antivirusa na svetu...:beee:

Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Ne mora,ali trenutni rank mu je #3 mesto:opaaa:(to sam sad saznao,i ne mogu da verujem)Ova 9 je sad jako dobra u odnosu na 8...
Po podacima StatCountera za decembar 2011 Internet Explorer je najpopularniji browser, što opet ne dokazje da je najbolji .
Kod:
http://gs.statcounter.com/#browser-ww-monthly-201112-201112-bar

Član
Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
886
Po podacima StatCountera za decembar 2011 Internet Explorer je najpopularniji browser, što opet ne dokazje da je najbolji .
Kod:
http://gs.statcounter.com/#browser-ww-monthly-201112-201112-bar
Razumem te,ali #3 mesro,malo preteruju(malo vise).....pozzzzz

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
107
Koristio sam skoro sve antivirus programe i Nod 32, i Eset Smart Security i Avast i Kaspersky i Panda i mnogo drugih ali Microsoft mi se je najbolje pokazao, i plus sam ga testirao i sve je Ok...

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Sve je to propaganda, po principu ko da vise, kao ove agencija za istrazivanje javnog mnjenja. Na 90% online testova prvi je Bit Defender, drugi Kaspersky, treci Panda. Nod je negde pri kraju, deseti, cini mi se, tek da bude da ga nisu pomenuli i to svake godine isto. A iskustva krajnjih korisnika govore nesto drugo- Kaspersky, Nod32, Avast, Avira, AVG. Pandu i BitDefender jedva da ko i koristi. Ja sam isprobao skoro sve Antivirus programe i tvrdim da je Kaspersky najbolja zastita, a koristim NOD32 zbog lakoce ubacivnja licenci.

Natrag