Šta je novo?

Metalne konstrukcije - Osnove proračuna i konstruisanja - Dragan B.

  • Začetnik teme Mr.Daky
  • Datum pokretanja
Mr.Daky

Mr.Daky

Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.211
Metalne konstrukcije - Osnove proračuna i konstruisanja - Dragan Buđevac


Knjiga je namijenjena prvenstveno studentima građevinskih i arhitektonskih fakulteta, kao i viših škola građevinske struke.
Koncipirana je tako da, osim osnovnih problema vezanih za oblast metalnih konstrukcija, tretira i specifične, uže stručne oblasti.
Ova posebna poglavlja su monografskog karaktera i pružaju dragocijene informacije vezane za spregnute konstrukcije, prednapregnute metalne konstrukcije, konstrukcije od hladnooblikovanih profila i konstrukcije od aluminijumskih legura.

S obzirom da su u knjizi u najvećoj mogućoj mjeri obuhvaćena najnovija saznanja iz tehničkih oblasti na kojima se zasniva projektovanje i izvođenje metalnih konstrukcija, očekuje se da ce naići na interesovanje i među inžinjerima koji se bave projektovanjem i izvođenjem metalnih konstrukcija.


:download:
Kod:
[URL="http://www.ziddu.com/download/17977399/Dragan_Budjevac-Metalne_konstrukcije.zip.html"]Metalne konstrukcije - Osnove proračuna i konstruisanja - Dragan B.[/URL]
 
J

JarbolFurun

Član
Učlanjen(a)
20.03.2012
Poruka
2
Hvala vam puno.
 
K

kalabunga10

Učlanjen(a)
30.04.2014
Poruka
1
Kako da skinem ovo? Molim vas za objasnjenje! Hvala unapred!
 
Mr.Daky

Mr.Daky

Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.211
Kliknite na link, potom na DOWNLOAD. Zatim u kućicu ukucajte verifikacioni kod koji je sa desne strane prazne kućice i udarite ENTER i to je to.
 
Top